Haberler

Ankara Valiliği: MHP Kongresinin Yapılamayacağı Anlaşılmıştır

Güncelleme:

MHP kongresiyle ilgili Ankara Valiliği'ğinden yapılan açıklamada "Valiliğimize tebliğ edilen mahkeme kararlarından MHP kongresinin yapılamayacağı anlaşılmıştır." denildi.

MHP'de tartışmalı olağanüstü kongreyle ilgili bir açıklama da Ankara Valiliği'nden geldi. Açıklamada, "Valiliğimize tebliğ edilen mahkeme kararlarından MHP kongresinin yapılamayacağı anlaşılmıştır." denildi.

"MAĞDURİYET OLUŞMAMASI İÇİN AÇIKLAMA İHİTİYACI DUYULDU"

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Valiğimize tebliğ edilen mahkeme kararlarından MHP kongresinin yapılamayacağı anlaşılmıştır. Mahkeme kararı doğrultusunda Valiliğimizce işlem tesis edileceğinden herhangi bir mağduriyetin oluşmaması bakımından vatandaşlarımızın bilgilendirilmesine ihtiyaç duyulmuştur." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (54)

meydan:

Bakalim bu millet daha ne kadar korkacak ve susacak? Merak ediyorum acaba ayaklanacak ve hakkini arayacak noktaya ne zaman gelecek?

67
3
yanıtYanıtla
BLKS GONEN:

MERAL HANIM SINAN BEY KORAY BEY BIRAKIN BU VATAN HAINI ADAAMLA UGRASMAYI KURUN YENI PARTIYI ZATEN MHP BARAJI GOREMEZ SİZDE GORMEYIN DENEYIN SANSINIZI YENI PARTINIZLE SECIME GIRIN INANINKI MHP DEN DAHA FAZLA OYUNUZ VAR BİRDE ABDULLAH GULLE TEKLIF GOTURUN AHMET DAVUT HOCAYADA GIDIN BOS DURMAYIN YIKKIN DUVARLARI ALLAH ASKINA

48
4
yanıtYanıtla
demir:

ne güldüm bu habere yukardaki resmen müdahil olmuş valiye talimat vermiş sakın yaptırma yoksa biteriz diyorum MHP başı deişsin akp gider

50
2
yanıtYanıtla
OH BE DÜNYA VARMIŞ:

EVDE YASAKLI KANALLAR, ATV, A TV, HABERTÜRK, EN TV, ÜLKE, TGRT, 24, ŞOV, NET, AKİT, VE BAZI YERLİ KANALLAR İLE DİN İSTİMARI YAPARAK ŞERİATÇILIK YAPAN KANALLARI UYDUDAN ÇIKARDIM AKRABALARDA ÇIKARDI, M, LYARLARI SANKİ BUNLAR İÇİN VERDİK, HAKAYE MASAL ENTRİKA KUMPAS ALGI ŞOV REKLAM 14 YILDIR KAFA PATLATTILAR.

50
0
yanıtYanıtla
dd:

en büyük gizli akpli bahçelidir.

yanıt5
yanıt0
VATAN:

KOYU BİR MHPLİ OLARAK BUNDAN SONRA OYUM CHPYE

40
9
yanıtYanıtla
yeter:

memleket düşmanları bunlar aslında olanlar çok korkunç yakın tarihde gördük diktatörlere ne oluyor memleketlerine ne oluyor yazık vicdansızlar korkuyorlar bilmediğimiz neler yaptılar kimbilir

49
0
yanıtYanıtla
SUÇ DÜZENİ:

VALİ SARAYDAN TALİMATI ALMIŞ. . . . YAZIKLAR OLSUN SİZE. . . HEPİNİZ YARGILANACAKSINIZ. . . .

42
3
yanıtYanıtla
mhpli:

bu ülkede tek brir darbeci vardır oda rte

37
8
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Sayın Devler Bahçeli kendine güveniyorsa gitsin kongreye, bu kadar kasmanın anlamı ne? Ak koyun Kara koyun çıksın ortaya millet de rahat etsin , Ülkücüler de .

44
1
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title