Haberler

Ankara Ustad'ın 'Altın Yıldızlar' Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ustad'ın 'Altın Yıldızlar' ödülleri sahiplerini bulduULUSLARARASI Sanat, Medya ve İş Dünyası Derneği (USTAD) TED Üniversitesi Fatma Semih Akbil Kültür Merkezi'nde düzenlenen (Ruha Sesleniş' etkinliğinde, sanata ve sanatçılara desteklerinden dolayı kurum ve şahıslara ödüller verdi.

Ustad'ın 'Altın Yıldızlar' ödülleri sahiplerini buldu

ULUSLARARASI Sanat, Medya ve İş Dünyası Derneği (USTAD) TED Üniversitesi Fatma Semih Akbil Kültür Merkezi'nde düzenlenen (Ruha Sesleniş' etkinliğinde, sanata ve sanatçılara desteklerinden dolayı kurum ve şahıslara ödüller verdi.

Düzenlenen tören öncesinde dünyaca ünlü besteci Vedat Özkan Turgay, hazırladığı repertuar ile davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Sanatçı Semra Sezenoğlu ve Fahri Çaybaş'ın yorumları geceye renk katarken, radyo ve televizyon program yapımcısı Hakan Yılmaz'ın şiir yorumları izleyicilerine duygu dolu anlar yaşattı. Uluslararası Sanat Medya ve İş Dünyası Derneği Başkanı Hakan Yılmaz yaptığı konumada, "11 Nisan 2016 tarihinde resmen kurulan USTAD'ın kısa sürede yurdumuzda ve uluslararası alanda iyi bir yere geleceği inancındayız. USTAD, sanatı ve sanatçıyı korumak için kurulmuş bir uluslararası dernektir. Ülkemizde üstün değerlerin kıymetini sonuna kadar bilmeliyiz. Bu nedenle sanata ve sanatçıya destek sağlayan kurum ve şahısları bu yıl birincisini gerçekleştirdiğimiz 'Altın Yıldız' töreni ile ödüllendirdik" dedi.

Hakan Yılmaz, 'Ruha Sesleniş' konseri ile sanata ve sanatçıya desteklerinden dolayı 'Altın Yıldızlar' ödüllerini besteci V. Özkan Turgay'a, sanatçı Semra Sezenoğlu'na ve Fahri Çaybaş'a, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya, Doğan Haber Ajansı'ndan Hüseyin Özbalı'ya TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tarımcılar'a, TED Üniversitesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güney Özcebe'ye TED Üniversitesi Öğrenci Dekanı Pınar Baloş'a, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmail Özgür Yaman'a, Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürü ve Sanat Yönetmeni Metin Turan'a teşekkür plaketlerini sundu.

TED Üniversitesi, başta besteci V. Özkan Turgay'a, sanatçılar Semra Sezenoğlu ve Fahri Çaybaş'a ve USTAD başkanı Hakan Yılmaz'a, sunum ve organizasyonu gerçekleştiren Kişisel ve Kurumsal Danışman ve Markalar Derneği Başkan Yardımcısı Belgin Turan'a organizasyondaki katkılarından dolayı birer plaketle ödüllendirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vedat Özkan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title