Haberler

Ankara Üniversitesi'nde Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Güncelleme:

Ankara Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 4 kişinin yaralanmasının ardından, okul 1 gün tatil edildi.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Çıkan olaylar nedeniyle üniversitede eğitime bir gün ara verildi.

TAŞLI, SOPALI VE BIÇAKLI KAVGA

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nde birkaç gündür karşıt öğrenciler arasında süren gerilim yerini kavgaya bıraktı. Türkiye Gençlik Birliği ile karşıt görüşlü olan öğrenciler arasında yerleşkenin orta bahçesinde taşlı, sopalı, bıçaklı kavga çıktı. İhbar üzerine üniversite yerleşkesine çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve ambulans sevk edildi.

##6610493-##

OKUL TATİL EDİLDİ

Okul dışarısına çıkan TGB üyeleri bir süre slogan attı. Okul dışarısında slogan atan TGB'liler çevik kuvvet ekipleri tarafından uzaklaştırıldı. Çıkan olaylar nedeniyle okul tatil edilerek, yerleşke boşaltıldı. Yaralanan öğrenciler ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gençlik Birliği Ankara Üniversitesi Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Enine Boyuna:

Karıştırıcı ve çatıştırıcı eylemler devam ettiğine göre, Amerika, İsrail, İngiltere, Fransa İttifakı, Kürtdüstancı Kürtlerle Türkiye''ye baskı saldırılarına devam ediyorlar.

6
2
yanıtYanıtla
ÜNİVERSİTEDE HUZUR BOZANLAR:

Rektör dekan ve diğer yetkili yöneticilerin aşırı zafiyetinden özellikle de devlet üniversitelerde oluşan ve eğitimi engelleyen kalitesini düşüren çeteleşmiş karşıt öğrenciler bu ülkenin kaderi olduğu sürece ülke bilimsel ve teknolojik düzeye gelemez.

8
0
yanıtYanıtla
örenci:

abi bunları önce iyice dövün, sonra okuldan atın, yok atmadan önce içeri tıkın sonra atarsınız, yada sınav yapın kazananı kandile yollayın hayatını kurttarsın

2
0
yanıtYanıtla
baybars:

türkiyede ki bütün devlet üniversitelerinde KCK yapılanması var. Kürt kökenli kandırılmış ve solcu alevi öğrencilerden kurulmuş bir yapılanma var. Hatta bazı üniversitelerde bu yapı binleri buluyor. Eskiden ülkücülerden herkes korkardı, Bahçeli ülkücüleri pasifize ederek KCK ya büyük hizmet etmiştir. Bir anda 250 kişi bir araya getire biliyor bu şer yapısı.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title