Haberler

Ankara Tren Garı Önünde Patlama Sesi!

Güncelleme:

97 kişinin hayatını kaybettiği noktanın bulunduğu Ankara Garı'nın yanında patlama sesi duyuldu. Sıcak dakikalar yaşandı.

Başkent Ankara'da 97 can alan patlamanın yaşandığı yerde yine yürekler ağza geldi. Heyecan yaratan patlamanın, şüpheli bir paketin bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılması nedeniyle meydana geldiği ortaya çıktı.

Ankara Garı VİP girişi yakınına bırakılan bir paketi fark eden görevliler polise bildirdi. Polis ekipleri bomba uzmanlarından yardım istedi.

PAKETTEN ZEYTİN ÇIKTI

Olay yerine gelen bomba uzmanları alınan önlemlerin ardından pakette inceleme yaptı. Yapılan incelemede paketten zeytin çıktı.

Olay anı CNN Türk canlı yayınına saniye saniye yansıdı.

DAVUTOĞLU, PATLAMA NOKTASINDAYDI

Hareketli dakikaların yaşandığı yere bu sabah Başbakan Ahmet Davutoğlu gelerek terör saldırısında hayatını kaybedenler için karanfil bırakmıştı.

.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

IĞDIR XEZAL:

AKP İSTİKRARLI SİYASET VE CİDDİ YÖNETİM TEK ÇARE AKP

57
41
yanıtYanıtla
yellow man:

Yasasin MHP ve Türk ırkı

30
48
yanıtYanıtla
ali uysal:

ha gayret kanıbozuklar memleketi karıştırıp insanları bir birine düşürebiliyormusunuz

28
5
yanıtYanıtla
gercekler:

ankara katliaminda guvenlik zaafiyeti degil suuni islamci teroristlere guvenlik yardimi var. akp tayyip dunyadaki butun teroristleri turkiyeye cekmesinin sonucu.mesala irtaki kana bulayan tarik hasimi nerde kim koruyor ,katlimain cevabi bunun cevanindaq..

11
19
yanıtYanıtla
Naim:

Ben sindi inandim bilal beyin terk ettigini turkiyeyi ama gercekten caldi yada devletin inkanlarini kullanip servetine servet kattiysa cikar bu mutlaka simdi kendisi orda korunmuyormu emrinde kac koruma gitti ve onlar maas aliyirlar

18
7
yanıtYanıtla
AsenaMobil-IOS:

Zeytindalı koymuşlar barış için :D

15
7
yanıtYanıtla
ender:

türkiyeyi ne hale getirdiniz bu ülkeyi yöneten kim 13 yılda ülkeyi ne hale çevirdiler ve hala birinçi parti inanılmaz birşey ülkede çok saftirik var bu saftirikler oldukça aydınlığa çıkamayaçaz

9
10
yanıtYanıtla
yeterr Mobil-ANDROID:

Gerilimden beslenen ve dini siyasete alet eden siyaset İSTEMİYORUZZZ.....Duyun halkın sesini.......

11
6
yanıtYanıtla
putin:

putin suriye e gırmısken gel bızı de bı temızle lan allah rızası ıcın, mıllet lıder gorsun bızdekılerın hepsı kaypak

4
8
yanıtYanıtla
dejavu:

dünya basını üzerinde otoriter bir baskı olmadığı için konuyla ilgili rahat konuşuyor. biraz okudum dehşete kapıldım

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title