Haberler

Ankara Suruç Saldırısı Ankara'da Protesto Edildi

Suruç saldırısı Ankara'da protesto edildi ŞANLIURFA'nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör katliamı Ankara'da protesto edildi.

Suruç saldırısı Ankara'da protesto edildi

ŞANLIURFA'nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör katliamı Ankara'da protesto edildi. Bir araya gelen yüzlerce kişi Ak Parti İl Başkanlığına yürüdü.

Kızılay Mithatpaşa Caddesinde bir araya gelen ve aralarında HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, HDP İstanbul Milletvekili Erdal Ataş'ın da bulunduğu yüzlerce kişi 'Direnen halklar kazanacak' pankartı açarak AK Parti İl Başkanlığına doğru yürüyüşe geçti. Parti binası yakınına gelen ve saldırıyı protesto eden grup burada basın açıklamasında bulundu. Açıklamanın ardından söz alan HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Devrimciler ölür, devrim yaşar, yaşasın sosyalizm, yaşasın halkların kardeşliği dedi. Önder'in ardından konuşan CHP Ankara Milletvekili Emir ise, İnsanım diyen herkesin kayıtsız kalamayacağı, gerçekten vahşice işlenmiş bir cinayet serisiyle karşı karşıyayız. Anadolu toprakları giderek artan terör saldırıları ve toplu katliamlara alan olmaya devam ediyor. Bugün herkes terörü lanetliyor diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Ak Parti Kızılay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title