Haberler

Ankara Şehit Şahin Polat Aydın İçin Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde Tören Düzenlendi

Şehit Şahin Polat Aydın için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi (2) SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI ŞIRNAK'ın Silopi İlçesinde teröristlerce yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit edilen 22 yaşındaki Şahin Polat Aydın, son yolculuğuna memleketi Ankara'nın Güdül İlçesi'ne bağlı Türk bayrakları ile donatılan Akbaş Köyü'nde ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında uğurlandı.

Şehit Şahin Polat Aydın için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi (2)

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesinde teröristlerce yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit edilen 22 yaşındaki Şahin Polat Aydın, son yolculuğuna memleketi Ankara'nın Güdül İlçesi'ne bağlı Türk bayrakları ile donatılan Akbaş Köyü'nde ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında uğurlandı.

Şehit polis Şahin Polat Aydın'ın cenazesi, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen tören ardından cenaze aracı ile toprağa verileceği babasının oturduğu Güdül İlçesi Akbay Köyü'ne getirildi. Ailenin 1'i kız 3 çocuğundan küçüğü olan şehit polis Aydın'ın cenazesine, kendisi gibi Şırnak'ta görev yapan 25 yıldır özel harekat polisi olan babası Süleyman Aydın, annesi Hülya, yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

Cenazeye Ankara Valisi Mehmet Kılıç, Emniyet Genel Müdürü Celaleddin Lekesiz, eski ve yeni bakanlarla milletvekilleri Egemen Bağış, Ali Babacan, Emrullah İşler, Ahmet İyimaya, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP'li eski milletvekili İzzet Çetin, Beypazarı Belediye Başkanı TuncerKaplan, Güdül Belediye Başkanı Havva Yıldırım ile birlikte yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Şehit polis Şahin Polat Aydın'ın cenazesi, Türk bayrakları ile donatılan köydeki evinin önüne babası Süleyman ve annesi Hülya eşliğinde getirildi. Burada şehit polis için imam tarafından helallik istendi, dua edildi.

ANNE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Şehit polisin tabutununı, cenaze aracı ile cami önüne götürülmek istenmesine toplananlar izin vermedi. Omuzlarda taşınan şehit polis Şahin Polat Aydın'ın tabutu Akbaş Köyü'nde minaresine dev Türk bayrağı asılan cami yanındaki Akaş Yemekhanesi önündeki Musalla taşına kondu. Bu sırada şehit polisin özel harekatçı babası Süleyman metanetini korumaya çalışırken, Matematik öğretmeni olan ve Bingöl'de görev yaptığı öğrenilen evli kız kardeşi Tuğçe, annesi Hülya ile yakınları göz yaşı döktü. Anne Hülya ise ağıtlar yaktığı şehit oğlunun acısına daha fazla dayanamayıp baygınlık geçirdi. Hülya Aydın'a cenaze için bekletilen ambulanta sağlık görevlileri tarafından müdahalede bulundu. Okunan Kuran ve dua sonrası Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz, şehit için helallik istedi. Cenaze, kıldırılan namaz ile birlikte yine omuzlarda taşınıp, 3 kilometre uzaklıktaki mezarlığa götürülerek torağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Hülya Aydın Şırnak Güdül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor? Magandalar kadın sürücüye saldırdı! Kadın sürücüye neden saldırdılar? Magandalar tutuklandı mı? Olay ne?
title