Haberler

Ankara Paraşüt Kulesi Sezonu Açtı

Ankara’nın simge yapıları arasında önemli bir yere sahip olan Ankara Paraşüt Kulesi atlayış sezonunun açılmasıyla birlikte hareketlendi.

Ankara'nın simge yapıları arasında önemli bir yere sahip olan Ankara Paraşüt Kulesi atlayış sezonunun açılmasıyla birlikte hareketlendi.

Dünyada sadece üç tane bulunan (Ankara- İzmir- Rusya) ve ikisinin Türkiye'de olduğu paraşüt kuleleri uzun yıllardır Türk halkına havacılığı sevdirmek üzere hizmet veriyor.

28 Ekim 1937 tarihinde hizmete giren, tarihi ve turistik yönleriyle Başkent'in simgesi haline gelen özellikle gençlerin ve havacılık tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği Ankara Paraşüt Kulesi atlayış sezonunu açtı. Sezonun açılmasıyla birlikte iyice hareketlenen Ankara Paraşüt Kulesi 26 Haziran 2014 Perşembe günü saat 10.30' da, aralarında Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in de olduğu misafirlerini ağırlayacak.

Ankara'nın yanı sıra çevre illerden gelenlerin de uğrak mekanlarından birisi olan Paraşüt Kulesi'nden, Pursaklar ilçesinde görev yapan öğretmenlerinde aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişilik bir grup atlayış gerçekleştirecek ve Paraşüt Kulesi'nin bulunduğu alandaki THK Havacılık Müzesi'ni ziyaret edecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rusya Federasyonu Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title