Haberler

Ankara, Oto Kiralamada İstanbul'a Rakip Oluyor

Güncelleme:

İstanbul'da sıklıkla kullanılan filo kiralama Ankara'da da ivmesini günden güne yükselterek dev metropole rakip oluyor.

İstanbul'da sıklıkla kullanılan filo kiralama Ankara'da da ivmesini günden güne yükselterek, hizmet kalitesi, fiyat avantajları ile dev metropole rakip oluyor.

Sektörün en hızlı büyüyen şirketlerinden olan UZL Filo'nun Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Pala, filo kiralamanın artık firmalar için karlı bir yatırım olduğuna işaret etti. Pala, 36 aylık kiralamalarda Ford Focus, Volkswagen, Jetta, Passat gibi araçların aylık bin 250-bin 750 lira bandına yerleşmesi üzerine firmaların önemli bölümünün bu segmentteki araçlara yöneldiğini, üst segment araçlara özellikle İstanbul'dan gelen talebin de her geçen ay arttığını belirtti. Hizmet ağının genişliği, avantajları ve güven duygusunun sektörde Ankara'yı hızla ön plana çıkardığını ifade eden Pala, şunları söyledi:

"Ankara gibi diğer Anadolu şehirlerinde de özellikle filo kiralamadan kaynaklanan '34' İstanbul plaka hakimiyetinin hızla kırıldığı, yerini '06' Ankara plakalı araçlara bıraktığı görülüyor. Bu özellikle hizmet yarışında bir adım öne çıkmamızdan kaynaklanıyor. Artan rekabette, detaylara, müşteri memnuniyetine azami özen gösteriyor. Her zaman firmaların yanında olmamız büyümemizi tetikliyor. Yaklaşık 3 yıl önce kurulmamıza karşın, filomuz her yıl tahminlerin üzerinde gelişiyor. Yaklaşık 600 araçlık filomuzun 100'den fazlası İstanbul'da kullanılıyor. İstanbul'da '06 plakalı' araç sayısını her geçen ay daha fazla görebiliriz." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Volkswagen İstanbul Ford Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title