Haberler

Ankara Oğlağı, İzmir Fuarı'nda

Bu yıl 85'incisi düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'na Ankara Oğlağı da katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi tarafından yürütülen kampanya ile bir marka haline gelen Ankara Oğlağı Eti, bu yıl 85'incisi düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nda İzmirlilerle buluştu

Başkent'in markası olan Ankara Oğlağı'nın lezzetli eti, İZFAR Organizasyon tarafından düzenlenen Yöresel Yemekler Festivali'nde yerini aldı.

ANKARA OĞLAĞI YEME YARIŞMASI

Ankara Oğlağı Eti'nden "Oğlak Çevirme" sunulan standa İzmirlilerin ilgisi yoğun oldu. Fuar süresince Yöresel Yemekler Alanı'nda ziyaretçilerle buluşacak olan Ankara Oğlağı Eti, bir de yarışmaya ev sahipliği yapacak. 03 Eylül Cumartesi Günü saat 19:00'da farklı meslek gruplarından oluşan 5 ayrı grubun katılımıyla "Ankara Oğlağı Yeme Yarışması" düzenlenecek. 5 kişilik gruplardan oluşan ekipler zamana karşı yarışarak, kendileri için pişirilen oğlakları yiyecek ve ilk önce bitiren grup yarışmanın galibi olacak. Yarışmanın sonucunda kazanan ekibe ödül verilecek.

İZMİRLİLER ÇOK SEVDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi tarafından yürütülen kampanya ile bir marka haline gelen Ankara Oğlağı Eti, hem sağlıklı hem de lezzetli olması ile büyük ilgi görüyor. Yurtdışında tamamen doğal beslendiği ve eşsiz bir lezzete sahip olduğu için 5 yıldızlı restoranlarda kilosu 40- 50 dolara menülerde yer bulan Ankara Keçisi Oğlağı eti, İzmir'de de ilgiyle karşılanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title