Haberler

Ankara Numune Hastanesi'nde Yangın Paniği!

Güncelleme:

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çatısında yangın çıktı. Alevler nedeniyle hastalar tahliye edildi.

Altındağ'da, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin B Bloku'nun çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Hastanenin beyin cerrahisi bölümünün üstünde çıkan yangına itfaiye erleri müdahale ediyor. Alevler nedeniyle, hastanede yatan hastalar tahliye edildi.

ÖLEN YA DA YARALANAN YOK

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

İlk belirlemelere göre, yangında ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenilirken, tedbir amaçlı B Bloku'ndaki 100 kadar hastanın hastaların diğer bölümlerdeki polikliniklere aktarıldığı belirtildi.

Bu arada, kentteki çok sayıda çekicinin, hastane bahçesinde park halinde bulunan araçların kaldırılması için bölgeye sevk edildiği öğrenildi.

YANGINLA İLGİLİ SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanlığı, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, "Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Beyin Cerrahi ve Üroloji Servislerinin bulunduğu B Blok üst katında çıkan yangın büyük ölçüde kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi devam etmekte. Beyin Cerrahi ve Üroloji servislerindeki 100'e yakın hasta hastane içerisindeki başka bölümlere tahliye edilmiştir. İhtiyaç duyulması halinde çevredeki hastanelere nakilleri sağlanacaktır" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Cosmos:

Şu 13 senelik AKP Döneminde yaşanmayan uğursuzluk, felaket kalmadı. Allah, bu saadet zinciri partisi Yüzünden ülkemizi cezalandırıyor. :(

18
15
yanıtYanıtla
belekomalı:

hastane nasıl yanar ihmali olanlar cezalandırılmalı meslekten ihrac edilmelii yazık devlletin malı deniz degill

0
0
yanıtYanıtla
esoes:

aynen kardesim herkezin sorumlu bölgesi varr işçi bile sorumluluk bölgesinden sorumludurr yannıs bir olay oldunmu özel sektör affetmiyorrr devllete afffetmesinn çünkü yetimin hakkı varrr yananlardaa

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title