Haberler

Ankara Madeni Dökümcüler Odası'ndan Beypazarı'nda İftar Yemeği

Ankara Madeni Dökümcüler Odası Başkanı Durali Koçak tarafından Beypazarı ilçesinde iftar yemeği verildi.

Ankara Madeni Dökümcüler Odası Başkanı Durali Koçak tarafından Beypazarı ilçesinde iftar yemeği verildi. Sanayi Sitesi esnafları ve oda üyelerinin de katıldığı yemekte oda başkanları birer konuşma yaptılar.

Yemeğe ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Ankesof Başkan Vekili Hüseyin Ar, Sincan Dökümcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Emin Uğur Yavuz, Site işletme Kooperatifi Başkanı Zeki Özbudak, Oto Sanatkarları Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, Ankara Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Murat Erturan, Birlik Başkan vekili Hüseyin Er, Beypazarı Demirciler ve Oto Sanatkarları Başkanı Fazlı Yiğit, Beypazarı Kalaycılar ve Kuyumcular Odası Başkanı Salih Ördek, Beypazarı Berberler Odası Başkanı Ali Mutlu, Sincan Emniyet Müdürü Fikri Yıldırım, Ankara Madeni Dökümcüler Odası Birinci Organize Sanayi Sincan Dökümcüler Sanayi Sitesi esnafları ve oda üyeleri katıldı.

Ankara Madeni Dökümcüler Odası Başkanı Durali Koçak yemek sonrası yaptığı konuşmada, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir'e ve iftar yemeğine katılan diğer oda başkanlar ile üyelerine teşekkür etti. Koçak, odalarının öncülüğünde başlatılan, sanayicilerin destekleriyle kurulan Ankara Dökümcüleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi alt yapı çalışmalarına başlandığını belirtirken, "Odamız üyesi bölgeye gidemeyen küçük çaptaki esnaf için yine bir S.S. Ankara Dökümcüler ve Modelciler Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi kurmuştuk. Bu Koopearatifin amacı, işletmelerin ve atölyelerin mağdur olmaması ve faaliyetlerini devam ettirebilmeleri içindi" dedi.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ise konuşmasında, "Döküm sektörü, özellikle makine imalatında en temel üretim metodlarından bir tanesidir. Bu anlamda Ankara'nın makine üretiminde ileri gitmesinin katma değerli ürünler üretebilmesinin ve otomotiv sektöründe, iş makinası sektöründe, traktör üretiminde bu kadar ileri gitmesinde sizlerin çok büyük katkısı oldu. Çünkü bütün bu üretimlerin besmelesi, başlangıcı döküm. Metale şekil vermenin, tarımın ilk icat ettiği yöntemlerden bir tanesi. Aynı zamanda peygamber mesleği. Onun için hepinizi Ankara'ya, Ankara'nın sanayisine, ülkemizin üretimine yapmış olduğunuz desteklerden dolayı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir Beypazarı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title