Haberler

'Ankara Kazan Biz Kepçe" Dizisi Sinema Filmi Oluyor

Sosyal medyada yayınlanan, Ankaralı sanatçıların rol aldığı, yapım ve yönetmenliğini Sefa Özçelik’in yaptığı, ''Ankara Kazan Biz Kepçe'' dizisi sinema filmi olma yolunda ilerliyor.

Sosyal medyada yayınlanan, Ankaralı sanatçıların rol aldığı, yapım ve yönetmenliğini Sefa Özçelik'in yaptığı, "Ankara Kazan Biz Kepçe" dizisi sinema filmi olma yolunda ilerliyor.

Hüseyin Kağıt, Mustafa Aydın, Ankaralı İbocan (İbrahim Kibaroğlu), Demetli Emre Akdoğan, Serdar Taşdemir, Özgür Koç, Sincanlı Mustafa Taş, Gürkan Demirez, Gazi Duman , Orhan Demir, Yakup Akar, Umut Çakır, Türkobalı Ali (Ali Özcan), Veli Erdem Karakülah, Sarı Murat (Murat Üney), Serkan Nişancı, Fahrettin Karaardıç, Murat Özbek, Hamit Yılmaz ve  Zafer Pala'yı kadrosunda barındıran dizinin 6 . bölümünü de yayınladı. 13 bölüm çekilecek dizinin dah asonra sinime filmi haline getirilmesi hedefleniyor.

Yoğun tempo ile çalışmalarını sürdüren dizi ekibi Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bir araya geldi. Mogan Gölü kıyısında vakit geçiren ekiptekiler, bir pastanade filmin çekimi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Dizinin yönetmeni ve yapımcısı Sefa Özçelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, " Ankara Kazan Biz Kepçe, Ankara'nın yıldız sanatçılarının oluşturduğu sosyal medya ve komedi dizisidir" dedi. Dizinin kadrosunda birçok Ankaralı sanatçının yer aldığını ifade eden Özçelik, "13 bölümün çekilmesinin ardından  aynı kadroya sinema dünyasının önemli isimlerinden yapılacak eklemelerle çok büyük bütçeli bir sinema filmi çekeceğiz . Ankara'nın sinema sektöründe de ismini duyuracak ve bir ilk özelliği taşıyan bu projeyi hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Özçelik, yayınlanan 6 bölüme gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bu ilgi çalışmalarımızın kapsamını genişletti ve dizimizin sinema filmi şekline getirilmesi için çalışmaları başlattık. 13 bölüm çekilecek dizinin ardından çok büyük bütçeli ve bol atraksiyonlu bir filmle izleyicilerle buluşacağız. Filmin çekimleri sadece Türkiye de değil, Amerika, Rusya ve Fas'ta da yapılacak" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Aydın Hüseyin Kağıt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title