Haberler

Ankara İl Jandarma Komutanlığından Hurdacılar Sitesi'nde Asayiş Kontrolü

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü timleri ile Yenimahalle İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik timlerinden oluşan ekip Yenimahalle'deki Hurdacılar Sitesi'nde kimlik kontrolü ve arama yaptı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, yurt içi ve yurt dışından siteye ortalama günlük bin hurda yüklü araç girip çıktığı belirtildi.

Türkiye'nin çeşitli yerlerinden hırsızlık, dolandırıcılık gibi suçlardan elde edilen makine, araç hurdaları, iş makineleri ve diğer malzemelerin hurdacılar sitesine getirilmesini önlemek, pazara dışarıdan gelebilecek şüpheli veya sabıkalı şahısların yerli ve yabancı tüccarların dolandırmasını önlemek, şüpheli araçların takip ve kontrollerini yapmak, aranan şahısların yakalanmalarını sağlamak, çalıntı malzemeleri ele geçirmek maksadıyla 150 personelin katıldığı uygulamalarda, 971 hurdacı aracı olmak üzere toplam 4 bin 300 aracın kontrol edildiği bildirildi.

Kimlik kontrolü gerçekleştirilen 8 bin 700 kişiden 58 sürücüye, 20 bin 428 lira trafik para cezası kesilirken, 46 hurda yüklü araç trafikten men edildi.

Uygulamada sürücü belgesi olmadığı belirlenen 11 kişiye işlem yapılırken, 13 yakalama hacizli araçla çeşitli suçlardan aranan 15 kişi yakalandı.

Ayrıca jandarma ekiplerini görerek yol kontrol ve uygulama noktasından kaçmaya çalışan şüpheli kamyonet Ankara İl Jandarma Komutanlığının Motosikletli Asayiş timlerinin takibi sonucu yakalandı.

Yakalanan aracın kasasındaki tank içinde yapılan kontrolde  bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirilerek, Ankara Defterdarlığı Kaçak Akaryakıt Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Öte yandan Ankara İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığının 175. yılı nedeniyle Çubuk 2. Barajı bölgesinde bin 750 fidan toprakla buluşturuldu. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Yenimahalle Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title