Haberler

Ankara'da ''Hastaneye Gidiyorum'' Diye Evden Çıkan Kadın, 2 Aydır Kayıp

Güncelleme:

Ankara'da yaşayan 2 çocuk annesi Birsen Ersoy, ''hastaneye gidiyorum'' diyerek evden ayrıldı ancak bir daha kendisinden haber alınamadı. Geride kalan 2 çocuk, annelerinin dönmesini bekliyor.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 16 yıllık evli, 2 çocuk annesi 40 yaşındaki Birsen Ersoy, kızına ''hastaneye gidiyorum'' diyerek evden ayrıldı ancak kendisinden 2 aydır haber alınamıyor. Ev kadını Ersoy'un evden 50 bin TL para, 40 bilezik ve 40 çeyrek altını da beraberinde götürdüğü belirtildi.

ANNELERİNİN EVE DÖNMESİNİ İSTİYORLAR

Çubuk'un Cumhuriyet Mahallesi, Fidanlık Sokak'ta oturduğu evden 24 Aralık 2016 tarihinde cumartesi günü öğleden sonra hastaneye gitme bahanesiyle evden ayrılan 2 çocuk annesi ev kadını Birsen Ersoy'dan 2 aydır haber alınamıyor. Ersoy'un evden çıkarken kızını öpüp, ''Bana bir şey olursa, kardeşine iyi bak. Babana da söyle, size iyi baksın" dediği belirtildi. Durumu hemen polise bildiren 40 yaşındaki Niyazi Ersoy, kayıp eşinin bir an önce bulunmasını istiyor. Birsen Ersoy'un 14 yaşındaki kızı Büşra ile 9 yaşındaki oğlu Muhammed Can da annelerinin eve dönmesini istiyor.

''YAŞIYORSA BİZE HABER VERSİN''

İlçede hayvancılıkla uğraşan Niyazi Ersoy, kayıp eşi için gözyaşı döküp, hayatından endişe duyduğunu belirterek, "Eşim, kızıma 'hastaneye gideceğim' diye evden çıkıyor. Giderken de 50 bin TL nakit para, 40 adet bilezik, 40 adet çeyrek altını alıp gidiyor. Eşimin hiçbir maddi sıkıntısı yoktu. Kendisine bir tokat bile vurmadım. Bütün her yeri aradık, en son Esenboğa Havalimanı'nda görülüyor. 200 bin lira değerinde olan altın ve paralar için onu kandırmış olabilirler. Hayatından endişe ediyorum. Kendisine buradan sesleniyorum. Yaşıyorsa bize haber versin, çocuklarının başına gelsin, gören ve duyanların haber vermesini istiyorum." dedi.

Kayıp Birsen Ersoy'un Esenboğa Havalimanı'ndan Antalya uçağına bindiği tespit edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title