Haberler

Ankara Emniyetinden Çocuklara Tiyatro Etkinliği

Ankara Emniyet Müdürlüğünce yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) Umuda Açılan Eller Projesi kapsamında yüz çocuk "Miyhavlar" adlı oyunu izledi.

Ankara Emniyet Müdürlüğünce yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) Umuda Açılan Eller Projesi kapsamında yüz çocuk "Miyhavlar" adlı oyunu izledi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) Umuda Açılan Eller Projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Bu kapsamda, Altındağ ve Mamak ilçelerinde ikamet eden yüz çocuk, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli eşliğinde servisler ile "Miyhavlar" adlı oyununu izlemek üzere Altındağ Tiyatrosu'na getirildi. Bazı çocuklar ilk defa oyun izlemenin heyecanını yaşadı.

Ana hedef grubunu Ankaradaki dezavantajlı bölgelerde yaşayan risk altındaki çocukların oluşturduğu projeyle, çocukların topluma faydalı bireyler olmaları, kötü alışkanlıklarından kurtulmaları, hayata dahil edilmelerinin sağlanması amaçlanıyor. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Altındağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title