Haberler

"ANKARA Düğün Fuarı'nda Etkinlik Şöleni"

Güncelleme:

"Ankara Düğün ve Evlilik Fuarı" talepler doğrultusunda bu yıl 8-11 Ocak 2015 tarihleri arasında uluslararası standartlardaki modern fuar alanı Congresium Ankara - ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenleniyor.

Fuar kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler ziyaretçi ve katılımcıların büyük beğenisini topluyor. Etkinlikler kapsamında; özel tasarım gelinlik, abiye ve Olgunlaşma Enstitüsü kıyafetlerinden oluşan defilede Ünlü Manken Ece Gürsel de sahne alan isimler arasındaydı…

Anadolu'da en fazla evlilik yapılan il olan Ankara'da gerçekleşen fuarda, evlilik hazırlığı yapan çiftler ve aileleri A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bulabiliyor. Her geçen yıl büyüme gösteren fuar toplam 8 bin metrekare alanda 100'ün üzerinde firmanın katılımıyla 8 Ocak'ta kapılarını açtı.

Evliliğe dair her şeyin yer aldığı fuarda; nikah şekerleri, organizasyon firmaları, saç ve makyaj uzmanları, kına gecesi kıyafetleri, özel konseptli parti organizatörleri ve tüm bileşen sektör temsilcileri 2015 yılı trend ürünlerini ziyaretçilere tanıttı.

Fuara destek veren kuruluşlar arasında yer alan Ankara Olgunlaşma Enstitüsü birbirinden özel el emeği göz nuru tasarım kıyafetlerini Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından organize edilen defilede ziyaretçilere sundu. 2015 yılı gelinlik ve abiye modellerinin ilk kez sahnelendiği defilede ünlü manken Ece Gürsel de yer alarak Ankaralılarla buluştu.

Gelişen organizasyon sektörü ile birlikte yenilikçi konseptler de artmaya devam ediyor. Yine bu doğrultuda gelinler için özel düzenlenen "kına gecesi" gösterileri de yoğun ilgi gördü.

Ankaralıların yoğun ilgisinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Proje Koordinatörü Erdinç Salcı: "Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre; evlenen çiftlerin sayısı bir önceki yıla göre %1,9 artarak 603,751'e yükseldi. Aynı istatistiğe göre, İstanbul'dan sonra en çok evliliğin yapıldığı kent olan Ankara'da 36.191 ve bölge itibariyle de 68.626 evlilik gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu başkent Ankara, çağdaş bir dünya kenti olarak yapılan ciddi yatırımlarla dikkatlerini üzerine çekmeye devam ediyor. Messe Stuttgart olarak bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz "Ankara Düğün ve Evlilik Fuarı"nı 8-11 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştiriyoruz. Ankaralıların her yıl artan ilgisi bizleri de çok mutlu ediyor "açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ece Gürsel Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Şeref ArslanmobilWeb@haberler.com:

Defil Koz Ajans tarafından yapılmıştır. Ya haberi kaldırın yada düzeltin aksi alde yalan haber yapmaktan davacı olunacaktır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title