Haberler

Ankara'dan Kısa Kısa

Ankara'nın Elmadağ ve Beypazarı ilçelerinde iftar programları düzenlendi.

Elmadağ Belediyesince düzenlenen iftar programına Kaymakam Resul Kır, Belediye Başkanı Gazi Şahin, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Şahin, belediye bahçesinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, "Aynı ilçede yaşayan, aynı heyecanları duyanların aynı iftar sofralarında buluşması, ramazan ayının manevi duygusunu da ortaya koyuyor. Böyle güzel ve anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmadınız, davetimize icabet ettiniz, hep beraber burada bulunmaktan, sizleri burada görmekten, ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Cenabı Allah, tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin" diye konuştu.

Çok sayıda kişinin katıldığı iftar programında Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı Ali Toprak tarafından tasavvuf müziği dinletisi sunuldu.

Beypazarı

Beypazarı Demirciler ve Sobacılar Odası Başkanlığınca üyelerine İnözü Vadisinde iftar verildi.

Oda başkanı Fazlı Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri, iftar programına katılan üyeleri kapıda karşıladı.

Yiğit, yaptığı konuşmada, bazı meslek ve sanat dallarında çırak bulmakta sıkıntı yaşandığına değinerek, "İş yeri sahiplerimiz, ustalarımız çırak kalfa bulamıyor. Eskiden biliyorsunuz 'eti senin kemiği benim' denilerek çırak verilirdi. Yeni yetişen nesil başka alanlara kaymaya başladı" diye konuştu.

Fazlı Yiğit, "Kongre dönemlerinin haricinde tüm üyelerimiz yani sizler, çalıştığınız için en iyi kaynaşma zamanının iftarlar olduğunu düşünüyorum. Odamızın düzenlediği iftar programına katıldığınız için sizlere teşekkürlerimi sunar, bol kazançlar ve iyi bayramlar dilerim" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title