Haberler

Ankara'dan Aydınspor 1923'e Destek

Spor Toto 2.Lig takımlarından Aydınspor1923’ün yöneticileri Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekillerini ziyaret etti.

Spor Toto 2.Lig takımlarından Aydınspor1923'ün yöneticileri Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekillerini ziyaret etti.

Şahin Kaya başkanlığındaki heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ile AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Ali Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş ile görüştü. Aydın spor 1923 heyeti, 'Büyük Aydın spor Projesi'ni vekillere anlattı.

TBMM 'de ilk olarak TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'i ziyaret eden heyet, buradan müjdeli haberlerle ayrıldı. Aydın spor 1923 için TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den randevu alan Uzunırmakla fikir alışverişinde bulunuldu. Uzunırmak, Beşiktaş'tan geçtiğimiz sezon Medical Park Antalya spor'a kiralık olarak giden stoper Ömer Arslan'ın transferinde de Aydın spor 1923'e kolaylık sağlanmasını istedi. Ziyaret esnasında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın da olması sürpriz olurken iki takımın dostluk amacıyla sezon öncesi maç yapılması kararlaştırıldı.

Uzunırmak'ın ardından AK Partili vekillerle buluşan Aydın spor 1923 heyeti, AK Partili Mehmet Erdem'den büyük destek aldı. Ziyarette konuşan AK Partili Ali Gültekin Kılınç, "Takıma sahip çıktığınız için teşekkür ediyoruz. Aydın spor'un stat sorunu ile ilgili değerlendirme yapacağız. Aydın'da futbolun üst seviyeye çıkması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

AK Parti'nin diğer milletvekili Mehmet Erdem ise, Aydın adına her noktada daha iyiyi ve başarıyı yakalamak için her şeye hazır olduklarını söyledi.

"NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN DEDİLER"

"Hepimizin birbirimizin ilkelerine saygı duyması gerekir"diyen Erdem, "Aydın spor konusunda sıkıntı var. İki Aydın spor var. İkiside benim nezdim de spor kulübü olarak önemlidir. Aydın kamuoyu Aydınspor'a büyük ilgi gösteriyor. Kamuoyu ve taraftar Aydınspor'a sahip çıktığı kadar Aydınspor 1923'e de sahip çıkıyor. Aydınspor'un eski yöneticileri ciddi sıkıntılar çekti. Bu sıkıntıları kardeşim de yaşadı. Biz aile olarak üzerimize düşeni yaptık. Yerel yöneticilere seslendik. Ortada borç olunca kimse sahip çıkmadı. 'Ne haliniz varsa görün' dediler"diye konuştu.

SİYAH-BEYAZ GÖRDÜK MÜ İÇİMİZ KABARIYOR

Yerel yöneticilerin spor kulübünün elinden tutmazsa o kulübün sağlıklı yürüyemeyeceğini anlatan Erdem, "Yöneticilik yapıyorsan bedelini ödeyeceksin. Aydınspor 1923'e sizler sahip çıkıyorsunuz. Siyah-beyazlı renklere gönül veren biriyim. Siyah-beyaz gördük mü içimiz kabarıyor. Siyasette, ticarette, spor yöneticiliği de doğru yapılmalı. Aydınspor'un üzerindeki ahlar tuttu. Spor kulüplerini siyasiler basamak olarak kullandı. Bundan sonraki süreçte bunlar olmasın. Siyasilerin takımla işi bitti mi burun üstü çakılıyorsunuz. Kaynakları doğru üretmek kulübü ileri götürür. Projeleriniz güzel ve inşallah hayata geçer. Yönetiminizi takip edeceğiz, doğru işler yaptığınızda destekleyeceğiz"ifadeleriniğ kullandı.

MUKAN PERİNÇEK GİRİŞİMİ

Öte yandan, ziyarette Spor Bakanlığı'nı arayan Erdem, Mukan Perinçek Stadı'nın Aydın Belediyesi'ne geri verilmesi konusunu iletti. Erdem, Spor Toto'dan da Aydınspor 1923'e destek istedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title