Haberler

Ankara'daki Terör Saldırısıyla İlgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Taziye Mesajları

Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili olarak dünya liderlerinden de taziye mesajları geliyor.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Matterella, Afganistan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Orgeneral Raşid Dostum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdikleri taziye telgraflarında, Ankara'daki terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirterek, bu acılı gününde Türkiye'nin yanında yer aldıklarını vurguladılar. Gönderdiği telgrafta Ankara'daki terör saldırısını "vahşi barbarlık" olarak niteleyen İtalya Cumhurbaşkanı Mattarella'nın, "Müttefik ve dost ülke İtalya'nın, tüm İtalyan vatandaşlarının, bu acılı anınızda sizlerin, kurbanların ailelerinin ve dost Türk halkının yanında yer aldığını belirtmek isterim" ifadelerine de yer verdiği öğrenildi.

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de, terör saldırısı akabinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak taziyelerini iletmişlerdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Afganistan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İtalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title