Haberler

Hikmet Karaman'dan Terör Tepkisi: Bu Nasıl İnsanlık, Hayvan Bile Sadık Kalıyor

Güncelleme:

Hikmet Karaman, terör saldırısına ilişkin, "Bunu yapan insan acı çekmez mi? bir şey öğretiyorsun, yapıyor ve sadık kalmaya çalışıyor. Böyle bir insanlık, böyle bir vahşet olabilir mi." dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Stratejik konumlardaki insanların bu terör olaylarına bir çözüm yolu bulmaları gerekiyor. İnsanların birbirini öldürmesi kadar kötü bir şey yok" dedi. Karaman, Mehmet Cengiz Tesislerinde idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'da terör saldırısında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, vefat edenlerin yakınlarına da sabır diledi.

"BUNU YAPAN İNSAN ACI ÇEKMEZ Mİ"

Yaşanan olayın acı verici ve tarifinin imkansız olduğunu vurgulayan Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunu yapan insan bu hale nasıl geliyor? Bunu yapan insan acı çekmez mi? Bu nasıl bir insanlıktır? Bazen insanlar mı, hayvanlar mı daha kötü diyorsunuz? Hayvana bir şey öğretiyorsun, yapıyor ve sadık kalmaya çalışıyor. Böyle bir insanlık, böyle bir vahşet olabilir mi? Suçsuz insanlara yönelik böyle bir olay olur mu? Yine Suriye'de vahşet derecesinde olaylar yaşanıyor. Bu nasıl Müslümanlıktır? Stratejik konumlardaki insanların bu terör olaylarına bir çözüm yolu bulmaları gerekiyor. İnsanların birbirini öldürmesi kadar kötü bir şey yok."

"DÜNYANIN SONU GELİYOR"

"Ben artık Allah'tan teröre karşı bir mucize bekliyorum" diyen Karaman, "Terörizmi destekleyenler bir şey yapmıyor. Terörün durmasını isteyenlerin de elinden bir şey gelmiyor. Bu gidişata bakarsanız dünyanın sonu geliyor" ifadesini kullandı.

"EN KÖTÜ BERABERLİK HEDEFLİYORUZ"

Karaman, yaşanan acılara rağmen hayatın devam ettiğini ve hafta sonu Akhisar Belediyespor ile zor bir maça çıkacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Alt sıralardaki takımlar puan alarak bize yaklaşıyor. Biz kendimizden eminiz. Ne yaptığımızı biliyoruz. İkinci yarıda birtakım şanssızlıklar yaşadık. Bunlara rağmen ligi en iyi şekilde tamamlayarak kupada da iyi bir derece yapmak istiyoruz. Önceliğimiz, Akhisar deplasmanından 3 puan almak. Olmazsa en kötü beraberlik hedefliyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Hikmet Karaman Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

YALNIZLAR YALNIZI YAPAYALNIZIM:

Seneler evvel köpeğim vardı bilmeden patisine bastım hayvan patisini gösteriyordu canım yandı dercesine ama sahibine saldırmadı oesnada vefa sadakat bu onuda 2ayaklı bir hayvan zehirledi malesef öldü. Hikmet hocaya katılıyorum.

8
21
yanıtYanıtla
CENGİZ HAN:

ONLAR İNSAN DEĞİL NE OLDUĞU BELİRSİZ YARATIK, AKILLARI SIRA MİLLETİ KORKUTUP , ÖNCE GÜNEY DOĞUYA SONRA HDP İLE TÜRKİYE Yİ TAHAKKÜM ALTINA ALIP TÜRKLERİ BASKI ALTINDA TUTARAK KENDİ EMELLERİNE UYGUN DEVLET YAPACALAR MIŞ MIŞ MIŞ VAY BABAM VAY

6
21
yanıtYanıtla
hk:

Zaman gelir, herkes bir Türk bayrağı arar öpmek için.

5
16
yanıtYanıtla
MONGOLOGI UZMANI:

HAVAYA BINALARLA BIRLIKTE UCAN, COLUK COCUKLARDANMI BAHS EDIYORSUN - ''GUMANIST KARDES''

7
4
yanıtYanıtla
boş konuşmayın:

haklısın hayvanlar hala sadık , , , onun için ölümler çoğalıyor. . . . koyun ise , , , sıranı bekle kasabın yanı basında zaten , ,

1
4
yanıtYanıtla
Asım Arı:

Affedersin seni ve senin gibileri unutmuş. Siz insana benzeyen Hayvan bile diyemiyeceğimiz. ne idüğü belirsiz yaratıklarsınız.

yanıt0
yanıt0
milliyetci:

tayyip erdogan baskan olmadan bu patlamalar bitmeyecek dis gucler bunu istiyor ve eylemlerini hayata gecirtiyor turkiyeyi eyaletlere bøldurup kurtlere øzerklik verdirecekler ve en acisida bundan tayyip erdoganin haberi var cunku o ortadogunun es baskani

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title