Haberler

Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, "Zor günler geçiriyoruz ama birbirimize kenetleneceğiz ve hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayacağız. Bu ülkede yine barış ve sevgi kazanacak" dedi.

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, "Zor günler geçiriyoruz ama birbirimize kenetleneceğiz ve hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayacağız. Bu ülkede yine barış ve sevgi kazanacak" dedi.

Torun, Ankara'daki terör saldırısını protesto etmek için Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan gruba katılarak destek verdi.

Ülkede barış ve sevginin kazanacağını ifade eden Torun, şunları kaydetti:

"Kanlarımız dökülse, canımız yansa dahi bu ülkeye barışı hep beraber getireceğiz. Hiç kimsenin bundan endişesi olmasın. Onlar kendilerini güçlü zannediyorlar ama onlar korkaklar, acizler ve yetersizler ama yılmayacağız, barış dili kullanacağız ve barışı egemen kılacağız. Zor günler geçiriyoruz ama birbirimize kenetleneceğiz ve hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayacağız. Bu ülkede yine barış ve sevgi kazanacak."

Protestoya, CHP Ordu Milletvekili adayı İsa Maral, CHP Ünye İlçe Başkanı Orhan Bodancı, parti üyeleri, Eğitim-Sen Ünye Şube Başkanlığı ve sendika üyeleri, ADD Ünye Şube Başkanı Ali Rıza Ateş ve dernek üyeleri katıldı.

Meydanda bir araya gelen grup, slogan atıp saldırıda yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulunduktan sonra olaysız dağıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Seyit Torun Ünye Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title