Haberler

Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, İl Başkanı Mustafa Kendirli ve milletvekili adayı Mikail Arslan, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, İl Başkanı Mustafa Kendirli ve milletvekili adayı Mikail Arslan, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Çetinkaya, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısının millet olarak herkesi derin üzüntüye sevk ettiğini belirtti.

Kalleşçe ve haince yapılan terör saldırısını lanetlediğini ifade eden Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz. Her şeyden önce bu hunharca saldırı sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve bu ıstırabı yakından hisseden aziz milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz"

İl Başkanı Kendirli de kim tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin, kime karşı olursa olsun terörün meşru hiçbir yönünün bulunmadığını vurgulayarak, bu provokatif olayın sonucunun kaybedilen insanlarla sınırlı olmadığını dile getirdi.

Kendirli, "Bu eylemler insanlığı hedef almakta, ortak değer ve idealler etrafında kurumsallaşan huzur ve barış arayışını da tehdit etmektedir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir" dedi.

Milletvekili adayı Arslan da halkın her türlü nefret ve şiddetten uzak kalarak, sağduyu içinde birlik ve beraberliğe daha çok bağlı kalacağına inandığını aktardı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kendirli Mikail Arslan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title