Haberler

Ankara'daki Terör Saldırısı - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün açıklamaları Ankara'daki terör saldırısı- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz: - " Türkiye'yi kalkınma yolundan, demokrasi, açılım yolundan edemeyecekler. Kimseye bu fırsat verilmeyecek. Güvenlik güçlerimiz en kısa zamanda bu olayının faillerini bulup, kanun önüne getirecek. Buna inancımız tamdır" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, " Türkiye'yi kalkınma yolundan, demokrasi, açılım yolundan edemeyecekler. Kimseye bu fırsat verilmeyecek. Güvenlik güçlerimiz en kısa zamanda bu olayının faillerini bulup, kanun önüne getirecek. Buna inancımız tamdır" dedi.Demiröz, AK Parti Muş İl Başkanlığı tarafından Atatürk Çocuk Parkı'nda düzenlenen istişare toplantısının ardından, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ve milletvekili adaylarıyla, esnafı ve kadın kollarının seçim bürosunu ziyaret etti.Vedat Demiröz, seçim bürosunda AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Ankara'da gerçekleşen vahim olaydan dolayı çok üzüntülü olduklarını belirterek, "Ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyenler maalesef böyle bir üzücü olaya sebebiyet verdiler. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın" dedi."Ülke olarak, böyle zor günlerde daha sıkı birbirimize kenetleniyoruz" diyen Demiröz, şöyle devam etti: "Yine öyle olacak. Türkiye, büyük ihtimalle dış güçlerin desteğiyle yapılan bu olayı, en hafif şekilde atlatacak. Bu vesileyle ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Büyük bir ülkeyiz. Bizi bölmek, parçalamak isteyenler var. Bununla ilgili emelleri olanlar var ama bugün de gezdik gördük, vatandaşımız bu olayların artık tamamen provokatif olay olduğuna inanmış. Herkes bizden daha iyi görüyor. Onun için hiç kimse artık bundan sonra böyle şeylere yeltenemeyecek. Çünkü emellerine ulaşamayacaklardır."Bin yıllık kardeşliğin devam ettiğini aktaran Demiröz, "Bu ülke, ülkesine, devletine, bayrağına, dinine ve imanına sahip olan insanlarla dolu. Türkiye'yi kalkınma yolundan, demokrasi, açılım yolundan edemeyecekler. Kimseye bu fırsat verilmeyecek. Güvenlik güçlerimiz en kısa zamanda bu olayının faillerini bulup, kanun önüne getirecek. Buna inancımız tamdır" diye konuştu.Demiröz, herkesin kalbinin Ankara'da yaralandığını dile getirerek, "Hepimiz kardeşiz, kim olursa olsun, düşüncesi ne olursa olsun. Ankara'daki olay hepimizi üzdü. Bu nedenle Türkiye çapında 3 günlük ulusal yas ilan edildi. En ücra köyümüzde bile, Muş'ta, Elazığ'da, Bitlis'te, her tarafta bütün vatandaşlarımız buna riayet etti. Bayrakları yarıya indirdi, birçok yerde düğün ve eğlenceler iptal edildi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Vedat Demiröz Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title