Haberler

Ankara'daki Terör Saldırısı

Bursa, Çanakkale ve Balıkesir'de bazı sivil toplum kuruluşları, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için anma programları düzenledi.

Bursa, Çanakkale ve Balıkesir'de bazı sivil toplum kuruluşları, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için anma programları düzenledi.

Bursa Akademik Odalar Birliğinin Hüdavendigar Mahallesi'ndeki yerleşkesi önünde toplanan DİSK, KESK, TMMOB ve Türk Tabipleri Birliği üyeleri, "Emek, Barış, Demokrasi Mitingi 10 Ekim'de Ankara'da" yazılı pankartı açtı.

CHP Bursa milletvekilleri Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Nurhayat Kayışoğlu, HDP Bursa Milletvekili Asiye Kolçak'ın da katıldığı anma programında, pankartın önüne karanfiller bırakıldı.

Eyleme katılanlar, 5 dakika sessiz kalarak, terör saldırısına tepkilerini ifade etti.

Çanakkale'de de İskele Meydanı'nda toplanan DİSK, KESK, TMMOB ve Türkiye Tabipler Birliği üyeleri, meydandaki bir manolya ağacının altına, patlamada hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı.

Eğitim-Sen Şube Başkanı Talat Koç, grup adın basın açıklaması yaptı. Grup, bir süre sessiz oturma eylemi yaptıktan sonra dağıldı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir toplantıya katılan Türk Diş Hekimleri Birliği Genel Başkanı Taner Yücel, Genel Sekreteri Ali Gürlek ile 34 ilin temsilcisi, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelip, saldırıda yaşamını yitirenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra, Atatürk Anıtı'na kırmızı karanfiller bırakıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Balıkesir Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title