Haberler

Ankara'daki Terör Saldırısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cenazeden görüntüler- Cenaze namazı Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Ayşe Deniz ve Berna Koç, İzmir'de toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cenazeden görüntüler- Cenaze namazı Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Ayşe Deniz ve Berna Koç, İzmir'de toprağa verildi.Deniz ve Koç için Soğukkuyu Mezarlığı Camisi'nde tören düzenlendi.Törene, Koç ile Deniz'in yakınları, arkadaşları ile HDP İzmir milletvekilleri Müslüm Doğan, Ertuğrul Kürkçü, CHP İzmir milletvekilleri Musa Çam, Mustafa Balbay ile vatandaşlar katıldı.Musa Çam, törene üzerinde "Yastayız, 10 Ekim 2015'i Unutma" yazılı siyah tişört giyerek katıldı.İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazında kadınlar da saf tuttu.Berna Koç'un tabutunu cenaze aracına kadar kadınlar omuzlarken Ayşe Deniz'in naaşını ise erkekler taşıdı.Tabutlara, cami dışında bekleyen vatandaşlar karanfil attı.Bu arada, caminin karşısında bulunan AK Parti'nin seçim pankartı bazı kişilerce indirildi.Deniz ve Koç'un naaşları, Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ayşe Deniz Musa Çam İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title