Haberler

Ankara'daki Terör Örgütü Operasyonu

Başkentte düzenlenen operasyonda gözaltına alınan terör örgütü PKK üyesi 6 kişinin, örgütten aldıkları talimatlar doğrultusunda yılbaşında büyükşehirlerde eylem hazırlığı içinde oldukları belirlendi.

Başkentte düzenlenen operasyonda gözaltına alınan terör örgütü PKK üyesi 6 kişinin, örgütten aldıkları talimatlar doğrultusunda yılbaşında büyükşehirlerde eylem hazırlığı içinde oldukları belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün sabah saatlerinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı yapılan operasyonlarda terör örgütü PKK üyesi 18 yaşından küçük bir kişi ile M.Y, M.Ç, M.E, M.B. ve M.K'yı gözaltına aldı.

Zanlıların örgütten aldığı talimatlar doğrultusunda yılbaşında büyükşehirlerde eylem hazırlığı içinde oldukları, ayrıca Mamak Tuzluçayır Mahallesi'nde bir markete molotofkokteyli attıkları, terörist faaliyetlerde bulunmaktan ve PKK'ya üye olmaktan haklarında arama emri olduğu da tespit edildi.

Zanlıların terör örgütü PKK adına el yapımı bomba ve molotofkokteyli ile eylemlere katıldıkları, kırsal alanda faaliyet yürüttükleri, örgüte maddi ve lojistik destek sağladıkları da belirlendi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title