Haberler

Diyarbakır Otobüsüne Ateş Açan Saldırganla Çatışma Anları Kameraya Yansıdı

Güncelleme:

Ankara'da Diyarbakır'a giden bir yolcu otobüsüne ateş eden ve 7 kişinin yaralanmasına neden olan saldırganla polis arasındaki çatışma anları kameralara yansıdı.

Ankara Valiliğinden, 3 yolcu otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili 24 suçtan sabıkası bulunan şüphelinin yakalandığı bildirildi. Saldırganın yakalanma anları kameralara yansıdı.

24 SUÇTAN SABIKASI BULUNUYOR

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Çevre Yolu'nda 3 yolcu otobüsüne av tüfeğiyle ateş edilmesi sonucu 7 yolcunun hafif yaralandığı belirtildi.

Olayla ilgisi olduğu düşünülen şüphelinin, Güney Çevre Yolu'nun Gölbaşı mevkisinde polis ekiplerince yakalandığı kaydedilen açıklamada, zanlının kasten yaralama, tehdit, cinsel saldırı ve benzeri suçlardan 24 sabıkası bulunduğu ifade edildi.

Açıklamada, valilik tarafından yolcuların mağdur olmaması için gerekli tedbirlerin alındığı vurgulandı.

"OTOBÜS İÇİNDE KARGAŞA OLDU"

Saldırıya uğrayan otobüsün şoförü Zülküf Murat Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AŞTİ'den çıkarak Diyarbakır'a gittiklerini söyledi.

Seyir halindeyken 8 el ateş edildiğini belirten Üzülmez, "37 yolcum vardı. Otobüsün içinde kargaşa oldu. Gören olmamış, ne yolculardan ne de ben. 3-4 yaralımız var, hastaneye kaldırıldılar." diye konuştu.

Üzülmez, yolcuların kırılan camlar nedeniyle yaralandığını anlattı.

Öte yandan, olayın yaşandığı noktadan tesadüfen geçen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, saldırganın yakalanması için düzenlenen operasyonu bizzat yöneten Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan'dan bilgi aldı. Destici, "Yolcu otobüslerine yönelik saldırılar kabul edilemez." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Destici Güncel Haberler

500

Yorumlar (82)

gaplan:

faşistin rejimi , halkı kandırmaya çalışıyor, şuanda bütün islam devletlerinden kovuldular, elçilik binaları yıkıldı, türkiye vatandaşları çoğu ülkeye adım dahi atamıyor, ama sorsam faşist yandaşına, faşist ortadoğunun halifesi, aynı şekilde, bugün tsk ve egm bütün güneydoğuyu boşaltmak zorunda kaldı, 1 tane bile sivil memur yok. aynı örnek aldıkları hitler gibi, berlin düşmeden 2 saat önce, anons yapıp, ingiltereyi elegeçirdik demesi gibi, feci sonla bitcek, saray yıkılınca uyancaksınız.

63
17
yanıtYanıtla
gaplan:

rejim yandaşları bu meseleyi, pkk odağında tutmaya çalışıyor ki, bazı vatandaşlarını aldatabilsinler, oysa ki bu iş pkk yı çook aşıyor, şunları vuran, ve peşinde olan, petrolünü çaldıkları ıraktan, suriyeden tutun, fitne çıkardıkları mısıra, hizbuşeytan dedikleri koskoca hizbullahtan, parasını çaldıkları irana varıyor. . şeytanca son partiyi toplamaya çalışıyorlar, cehenneme giderken. şunlar kim vurduya gidiyor, kurtulmaları sözkonusu bile değil.

yanıt43
yanıt1
CEMO :

Kürtler üzerinden siyasetiniz çöktü artık , kripto ermenilersiniz siz , jovada binlerce kürte zulm eden oralardan sürenlerin kürt siyaseti yapmaya hakları yok , güneydoğuda kürtlere zulm eden yatırımları engelliyen camileri kurşunlayıp kuran''''ları yakan yine siz. . . . . . ikileyin bakayım ense traşını görsün millet. . , yemezler kürtler aptal değil tutmaz bu oyunlarınız , Kobaniden sürdüğünüz Aylan bebek ve ailesini unutmuş değiliz emperyal maşası ermeni çeteleri Kürtlere kurban olun siz

36
35
yanıtYanıtla
CEMO .:

ALGI OPERASYONU YAPAMIYACAKSINIZ TEK BAŞIMADA OLSAM BU KİRLİ YÜZÜNÜZÜ DEŞİFRE EDECEĞM SİZİN ETEKLİ ZERDÜŞTLER , Emperyal panları paramparça edildi taşeron ve kürt düşmanı örgüt çökertildi , kenevir tarlaları yerle bir edildi finans kaynakları kurutuldu , bu basit provakasyonla yok olmanın eşiğine gelmiş olmaları bunlardan medet umar hale gelmelerini çığlık çığlığa haykırıyorlar. . . . artık bittiniz taşnak komitacıları , yüz sene evvel kürtlere yaptığınız zulümlere yenilerini ekliyemiyeceksiniz.

23
46
yanıtYanıtla
biz otuz milyonuz:

binlerce yıldır çok kişi yok etme sevdasına düştü nihayetinde yok olup gitti. ortadoğunun en onurlu ve ilkeli halkı kürtlerdir.

yanıt20
yanıt15
CEMO :

Her alanda karşınızdayız ve karşınızda olmaya devam edeceğiz ermeni çeteleri köprüaltı berduşu gereksizler , son çırpınışlarınız bunlar başta kürtler olmak üzere ülke rahat bir nefes alıcak. . . yok edildiniz tarih çöplüğüne atıldınız artık. . . . zavallı ve basit provatif girşimlerinize sadece gülümsüyoruz kıvrana kıvrana yok oluyorsunuz. . .

11
55
yanıtYanıtla
CEMO :

Saldırgan yakalandı çatışma sonunda yakalanmıştır , art niyet olsa yakalanmazdı bu kadar basit bir provakasyon ve burada zıplayan zerdüştler ermeni süryaniler , kürt düşmanları , bu ayak oyunlarınızda tutmadı tutmayacak , dilediğiniz kadar çırpının yok oldunuz tükenmişlik sendromu bu.

24
39
yanıtYanıtla
delal:

ırkçı faşist bir saldırıdır. bal gibi de terörr saldırısıdır. siviller hedef alınmışsa terördür

45
5
yanıtYanıtla
CEMO :

Emperyal panları paramparça edildi taşeron ve kürt düşmanı örgüt çökertildi , kenevir tarlaları yerle bir edildi finans kaynakları kurutuldu , bu basit provakasyonla yok olmanın eşiğine gelmiş olmaları bunlardan medet umar hale gelmelerini çığlık çığlığa haykırıyorlar. . . . artık bittiniz taşnak komitacıları , yüz sene evvel kürtlere yaptığınız zulümlere yenilerini ekliyemiyeceksiniz bölge halkı gerçek yüzünüzü gördü ve tükendiniz arık boşuna çırpınmayın. . .

3
46
yanıtYanıtla
Kocero:

Akp akp rte rte

17
31
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title