Haberler

Ankara'daki Saldırıda Ölen Ali Deniz Uzatmaz Toprağa Verildi

Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıda yaşamını yitiren üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Ali Deniz Uzatmaz, memleketi Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde toprağa verildi.

Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıda yaşamını yitiren üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Ali Deniz Uzatmaz, memleketi Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde toprağa verildi.

Ankara'da Gar Meydanı'nda düzenlenen bombalı saldırıda yaşımını yitirenlerden Ali Deniz Uzatmaz'ın cenazesi, Mersin'de oturan ailesi tarafından teslim alınarak memleketleri Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'ne getirildi. Mersin'de muhasebeci, 2 çocuklu Ogün ve Nebahat çiftinin en büyük oğlu Ali Deniz Uzatmaz için ilçeye bağlı Narlı Mahallesi'ndeki cemevinde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Uzatmaz'ın annesi Nebahat, babası Ogün, tek erkek kardeşi Umut, yakınları, arkadaşları ve CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ ile HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul'un yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Uzatmaz'ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazı ardından Osmandede Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

ÜNİVERSİTEYİ KAZANMIŞTI

Tek erkek kardeşi bulunan Ali Deniz Uzatmaz'ın bu yıl Mersin Üniversitesi Elektrik Bölümü'nü kazandığı ve okula kayıt yaptırdığı belirtildi. Cenaze töreninde oğlunun tabutuna sarılan annesi Nebahat ve babası Ogün ile kardeşi Umut uzun süre gözyaşı döktü.

CHP'Lİ GÖKDAĞ: BU İŞİN FAİLLERİ BULUNSUN

Cenaze törenine katılan CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, barış, kardeşlik ve sevgiden vazgeçmeyeceklerini kaydederek, şöyle dedi:

"Türkiye bunları hak etmiyor. Ülkemizi karanlık günlere taşımak isteyen şer güçleri maalesef iş başında. Gencecik bir kardeşimizi bugün barış yolunda toprağa verdik. 'İnadına barış' diyeceğiz, barış, kardeşlik, sevgiden vazgeçmeyeceğiz. Bu ülkeyi karanlık günlere götürmek isteyenlerin provokasyonlarına da gelmeyeceğiz. Eğer bu işin failleri bulunmazsa; bu hükümet, Tayyip Erdoğan, Davutoğlu bunun altında kalır. Bir an önce bu işin faillerini, arkasındaki güçleri bulmaları gerekiyor. Eğer bulmuyorlarsa her şeye hakim olan, 'İznimiz olmadan sinek uçmaz' diyen bir devlet anlayışında eğer böyle büyük bir olayın, böyle bir katliamın failleri bulunuyorsa bunun herkes kendi kendine sorması gerekir ve altında kalırlar bunun."

HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul ise, barış çağrısına bile kulaklarını tıkayarak görmezden gelen anlayışı kınadıklarını belirterek, "Şiarı barış olan insanları maalesef orada bombalarla parçalandılar. Bu bombalar barışa atılan bombalardır" dedi.

"MİT; CHP, HDP MHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİNİ TAKİP ETMEYİ BIRAKSIN"

RTÜK eski üyesi CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç da saldırıda istihbarat ve güvenlik zafiyeti olduğunu savunarak, şunları söyledi:

"Gencecik bir çocuğu bugün toprağa verdik. İstihbarat zafiyeti var mı yok mu, güvenlik zafiyeti var mı yok mu? Yüzde 100 istihbarat zafiyeti de var, güvenlik zafiyeti de var. Milli İstihbarat Teşkilatı ne işe yarar? Milli İstihbarat Teşkilatı'na 5 dakika mesafede 2 tane bomba patlıyor. MİT, CHP'li, HDP'li, MHP'li milletvekillerini takip etmeyi bıraksın bunların peşine düşsün. Milli İstihbarat Teşkilatı, siyasileri takip edeceğine; birilerinin emriyle, bu tip patlamaları yapan teröristleri takip etsin."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Ali Deniz Pazarcık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title