Haberler

Ankara Saldırısının En Küçük Kurbanı 6 Aylık Bebek Toprağa Verildi

Güncelleme:

Ankara'daki patlamada 6 aylık hamile 42 yaşındaki Songül Bektaş'ın kaybettiği bebeğinin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ankara Kızılay'daki patlamada yaralanan polis memuru 42 yaşındaki Muharrem Bektaş'ın 6 aylık hamile eşi 42 yaşındaki Songül Bektaş kaybettiği bebeğinin cenazesi gözyaşları arasında Çorum'un Alaca İlçesi toprağa verildi.



CENAZEYE POLİSLER AKIN ETTİ

Geçtiğimiz pazar günü Kızılay Güvenpark'taki terör saldırısında polis memurunun eşi 6 aylık hamile Songül Bektaş, ağır yaralandı. Ambulansla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın burada tedavi altına alındı. Karnındaki bebeğini kaybeden Anne Songül Bektaş'ın bebeği, hastanedeki operasyonla dün sabah alındı. Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işleminin ardından karayoluyla Çorum'un Alaca ilçesine bağlı Yeşilyurt köyüne getirilen bebeğin cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine polis memuru baba Muharrem Bektaş, ailesi ve akrabalarının yanı sıra Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Kurtuluş Dönük, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Yakıcı, polis memurları ile köylüler katıldı.

"YAĞMUR GİBİ ÜZERİMİZE PARÇALAR YAĞIYORDU"

Baba Bektaş yaptığı açıklamada, "Pazar günü 'Kızılay'a gidelim' dedik. Güvenpark'taki bir bankın üzerinde oturduk. Caddeye yaklaşık 30 metre mesafedeydik, sohbet ediyorduk. O sırada caddede hızlı bir şekilde ilerleyen beyaz bir araba gördüm. Çevik kuvvete ait otobüsün sağa döndüğü sırada patlama meydana geldi. Gökyüzü alev gibi oldu, etraf mahşer yerine döndü. Hemen kendimi arka tarafa atıp, kafamı korudum. Eşim hala bankın üzerinde oturuyordu. Hemen kolundan çekip, yere düşürdüm ve üzerine kapandım. Boynuna ve koluna plastik parçaları saplanmıştı. Kanamayı durdurmaya çalıştım, başaramadım. Yağmur gibi üzerimize parçalar yağıyordu. Eşimin sırtına benim de başıma parçalar isabet etti. Ben birkaç sıyrıkla atlattım. Ama eşim kendini kaybetti. Hemen boynu kırılmasın diye başının altına çantasını koydum, ambulansı aradım. Allah razı olsun sağlıkçı arkadaşlar bir dakika içerisinde olay yerine geldiler. Kucağıma aldım kaldıramadım. Etraftan birkaç kişi yardım etti ve ambulansa kaldırdık. İki kez kalbi durdu, sonra yeniden çalıştırdılar. Altı aylık bebeğimiz vardı. Cinsiyetini de bilmiyorduk. Bebeği kaybettiğimizi bana sonradan söylediler. Sonra kız çocuğu olduğunu öğrendik. Biz de kız istiyorduk ama cinsiyetini bilmiyorduk. Eşime de söyledim kız olduğunu. Adını Elif koyacaktık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Bektaş Kızılay Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500

Yorumlar (9)

e:

bebek katilleri ne olacak işte zalimler sonunuz yakındır

24
0
yanıtYanıtla
atakan:

ey aydın müsveddeleri konuşun bakalım. bu ölenler insan değil mi. terörist insan muamalesi yapan aydınlar konuşun. . . .

17
1
yanıtYanıtla
ADİN ATAKAN OLAMAZ:

SEN AYDİLATA MAL EDECEGİNE OTURDA BİRAZ DUSUN TABİİ BEYİN VARSA ÜLKEYİ PİSLİK İCİNDE BİRAKTİNİZ DOĞRU UZGUN İSANLARA LAF EDEMEZSİN YUZDE YUZ ESERİNİZ

yanıt2
yanıt4
pillow fighter:

bakın hevaller, eseriniz!

16
0
yanıtYanıtla
türkgücü:

masumların canını kastettiniz bunun bedeli ağır olur inşallah siz şeytanla işbirliği yaptınız resmen.

11
0
yanıtYanıtla
katiller:

bebek katilli kimiş gördük doğmamiş sabinin canını alıcak kadar hain bir topluluk ve bunu destekleyen bir sistem var hep siyasetde chp gibi bir düzen hem dişarida acıma duygusunu insaniyetlik duygusunu yitirmiş bir topluluk aramızda okadar vatan haini varki acaba bunların sonu nasıl gelicek okadar sakin bir insandımki içimdeki kin nefret nedense her geçen gün dahada alevlenıo allah izniyle sonları geldiğinde göz yaşlarını görmezlıkden gelicem

9
0
yanıtYanıtla
kırımlı:

işte pkk terörünün gerçek yüzü

5
0
yanıtYanıtla
pillow fighter:

evet nerede barış işareti yapan hevaller? yoklar mı?

5
0
yanıtYanıtla
tc:

bu kadar bağırmak caiz değildir, zaten günahsız yavru, tekbirlerle defnedin sakince

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title