Haberler

Ankara'daki Patlamada Hayatını Kaybeden Karharman Toprağa Verildi

Ankara’daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Dilaver Karharman’ın cenazesi, memleketi Karaman’da imam olan kardeşinin kıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Dilaver Karharman'ın cenazesi, memleketi Karaman'da imam olan kardeşinin kıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Karaman Devlet Hastanesi morgundan alınan Karharman'ın cenazesi, namazın kılınacağı Musalla Meydan'ına getirildi. Cenaze namazına Karharman'ın yakınları ve sevenleri katılırken, tabutunun üzerine ise Türk bayrağı asıldı. Polis ekipleri de cenaze namazının kılındığı meydanda geniş güvenlik tedbiri aldı.

CENAZE NAMAZINI İMAM KARDEŞİ KILDIRDI

Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 5 çocuk babası 61 yaşındaki Dilaver Karharman'ın cenaze namazını ise imam olan kardeşi Ferit Karharman kıldırdı. Kılınan namazın ardından Karharman'ın cenazesi Hamidiye Mahallesi'nde bulunan şehir mezarlığında toprağa verildi.

KARHARMAN'IN İMAM KARDEŞİNDEN YAZILI AÇIKLAMA

Ankara'daki patlamada ağabeyi Dilaver Karharman'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan imam kardeşi Ferit Karharman, "Ankara'da meydana gelen bombalama olayında hayatını kaybeden Dilaver Karharman, daha önce geçirmiş olduğu bel fıtığı ameliyatının rutin kontrolü için Ankara'da bulunmaktaydı. Her hangi bir siyasi görüşün elamanı ve temsilcisi olarak orada bulunmamaktaydı. Bu durum basına yanlış şekilde lanse edilmiştir. Aslı olmayan fotoğraf ve bilgilerle haber yapılmıştır. Bu bilgi ve haberlerin doğru olmadığını kamuoyuna bildiririm" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title