Haberler

Ankara'daki Patlama - Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun açıklamaları Ankara'daki patlamaOrman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: - "Seçim zamanı özellikle milletin huzurunu bozmak isteyenler hep bu tür terörist eylemleri yapıyorlar"- "Daha önce Diyarbakır'da seçimlerden önce 'sırf barajı aşsın', 'mağdur duruma düşsün' diye böyle bir provokatör eylem yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun açıklamaları Ankara'daki patlamaOrman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: - "Seçim zamanı özellikle milletin huzurunu bozmak isteyenler hep bu tür terörist eylemleri yapıyorlar"- "Daha önce Diyarbakır'da seçimlerden önce 'sırf barajı aşsın', 'mağdur duruma düşsün' diye böyle bir provokatör eylem yapıldı. Aynı filmi biz Diyarbakır'da görmüştük" Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'daki patlamaya ilişkin seçim zamanı özellikle milletin huzurunu bozmak isteyenlerin hep bu tür terörist eylemleri yaptığını söyledi.Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, bu gibi provokatörlere milletin dikkat etmesi gerektiğini söyledi.Patlamanın milletin huzurunu bozmaya yönelik bir provokasyon olduğunu belirten Eroğlu, şunları kaydetti: "Seçim zamanı özellikle milletin huzurunu bozmak isteyenler hep bu tür terörist eylemleri yapıyorlar. Millet, bu konuda hassas olmalı. Daha önce Diyarbakır'da seçimlerden önce 'sırf barajı aşsın', 'mağdur duruma düşsün' diye böyle bir provokatör eylem yapıldı. Aynı filmi biz Diyarbakır'da görmüştük. Başka yerde de gördük. İnşallah failleri en kısa zamanda yakalanarak cezalandırılacaktır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Milletimiz bu tür provokatör eylemlerin gazına gelmesin."Mevsim şartları nedeniyle olası kar yağışının seçimi etkileyip etkilemeyeceği sorusuna Eroğlu, seçimi etkilemeyeceğini ve ulaşılmayan köyün olmadığı karşılığını verdi.Doğu Anadolu'daki pek çok yolun batıdaki bazı yollardan daha güzel yapıldığını aktaran Eroğlu, "Hükümetimiz gerekli yolların açık olması için her türlü tedbiri aldı. Hatta bizde Meteoroloji Genel Müdürlüğüne de talimat verdik. Herhangi bir kritik durum olacağı zaman 1 Kasım'a yakın, daha önceden tedbiri alacak. Gerekli tedbirler alınıyor. Merak etmeyin, herhangi bir sıkıntı olmaz" diye konuştu.Eroğlu, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Diyarbakır Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title