Haberler

Ankara'daki Kazayla İlgili Korkunç İddia: Şoför Sinirlenip Gaza Bastı

Güncelleme:

Cebeci'de 12 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Kaza esnasında olay yerindeki bir görgü tanığı "Şoför sinirlenip gaza bastı" dedi.

Ankara Cebeci'de EGO Genel Müdürlüğü'ne ait belediye otobüsü Cemal Gürsel Caddesi'nde kontrolden çıkarak otobüs durağına daldı. Durakta bekleyen çok sayıda kişi otobüsün altında kaldı. Kazada 12 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Görgü tanıkları şoförün 'sinirlendiği için' gaza bastığını savundu.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza saat 13.00 sıralarında Cebeci Cemal Gürsel Caddesi üzerindeki bir otobüs durağında yaşandı. Freni boşalan belediye otobüsü, durakta bekleyen yolculara çarptı. Ortalığı savaş alanına çeviren otobüs, bekleyenlerin üzerinden geçip kaldırıma çıktı.

"SİNİRLENDİ GAZA BASTI"

Feci kazayı gören vatandaşlar, otobüs şoförünün başka bir kaza nedeniyle sinirlenip gaza bastığını savunarak belirterek, "Fren patlama yok. Orada sürati yoktu, gaza yüklendi buraya kadar geldi. Freni sağlam." dedi.

Görgü tanıklarından birisi şunları söyledi: "Belediye otobüsü, başka bir araçla kaza yapmış. O anda, şoförlere yolu kapatmamalarını, polis ekiplerinin 2-3 saatten önce gelemeyeceğini söyledi. Belediye otobüsünün şoförü, 'bizim ekip gelecek, onu bekleyeceğiz' dediler. Ondan sonra önde kazaya karışan araç sahibinin hanımı eşine bir şeyler söyledi. Eşi de duymadı. O anda ben de kaldırımda duraktaydım. Bu tarafa geçtim. Bir adım attım, asfalta indim otobüs yanımdan geçti zaten. Arkadan Ankaray'ın girişinden insanlara vurmaya başladı."

"İKİSİ DE EGO OTOBÜSÜ"

Başka bir vatandaş ise, "İki tane otobüs yolu kapattı. Kaza yapan otobüs şoförü kızdı. Aradan geçerim hesabı bastı, insanları altına aldı. İkisi de EGO'nun otobüsleri. Fren patlama yok. Orada sürati yoktu, gaza yüklendi buraya kadar geldi. Freni sağlam" şeklinde gördüklerini anlattı.

VALİLİK: ŞOFÖR HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Vali Mehmet Kılıçlar da feci kazanın yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada kazaya ilişkin şu bilgi verildi: "01 Ekim 2015 günü saat 13.30 sıralarında Çankaya-Cebeci Dikimevi Kavşağından Kurtuluş istikametine seyir halinde olan toplu taşıma otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle şoförün araç hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde otobüs durağına çarparak kaldırımda yaklaşık (80) metre sürüklenmiştir. Kazada ilk tespitlere göre (12) vatandaşımız hayatını kaybetmiş, (12) vatandaşımız yaralanmış, (8) araç hasar görmüştür. Yaralılar (3) hastanede tedavi altına alınmışlardır. Olaya adli makamlarca el konulmuş olup, tahkikata devam edilmektedir.
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz." (Kaynak: Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (102)

Kursat40ceriMobil-IOS:

Melih gokcek twitter de atar yapma soforlerine egitim ver troll

53
2
yanıtYanıtla
tankMobil-IOS:

Tipik AKP partisinin valisinin cevabı..

28
16
yanıtYanıtla
Efedayı:

Şoför hakimiyetini kaybetti, hakem hakimiyetini kaybetti, hakim hakimiyetini kaybetti, doktor hakimiyetini kaybetti, polis hakimiyetini kaybetti, asker hakimiyetini kaybetti vs. vs. Türkiye hakimiyetini kaybetti. . .

38
0
yanıtYanıtla
Can:

Şöförü direk suçlamak istemiyorum ama birkere ışıklardan geçerken iki araç arasından karşıdan karşıya geçiyordum. Önümdeki Ankara Belediyesine ait araç geri geri gelmeye başladı. Ucu ucuna kaçabildim. Adama Napıyosun diye çıkıştım. Adam da ne bir özür ne başka birşey camdan çıkıp bana bağırmaya başladı. Bu kişi böylemidir bilmiyorum ama canımı sokakta bulmadım. Bir umursamaz, eğitim görmemiş adam yüzünden ömür boyu sakat kalabilirdim. Birde yüzsüzlüktür bence özür dilemek yerine dövcek nerdeyse.

37
0
yanıtYanıtla
ZZZZZZZZ:

REZİL AKP Lİ BELEDİYELERİ SERİ KATİL OLMUŞ. . . .

13
23
yanıtYanıtla
KJX:

BU AKP Lİ BELEDİYELERDEN BİR CACIK OLMAZ. . . . . .

13
21
yanıtYanıtla
Vatan ask vatan:

Az insan olun yezidler iblisler ak parti ve beledyesiyle ne alakasi var

20
12
yanıtYanıtla
Ankaralı:

Burda bile partizanlık yapıyorsunuz ya yazıklar olsun.

15
14
yanıtYanıtla
angaralı:

egoya şöför olmak şartı akp teşkilatlarına üye olmak

19
9
yanıtYanıtla
XZXZXZX:

AKP BİTMİŞTİR. . . . . . __________________

11
17
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title