Haberler

Ankara'daki Helikopter Kazası

Gölbaşı ilçesi yakınlarında, askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerden Teknisyen Başçavuş Uluçeşme'nin Eskişehir'deki baba ocağında yas var Şehidin cenazesinin defnedileceği Gümüşkonak Mezarlığı'nda mezar yeri hazırlandı Gümüşkonak Belde Belediye Başkanı Özdamar: "Kasabamız bir yas halinde.

ESKİŞEHİR (AA ) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında, askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerden Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme'nin Günyüzü ilçesi Gümüşkonak beldesindeki baba ocağında yas var.

Uluçeşme'nin babası İbrahim Uluçeşme ve annesi Nazik Uluçeşme'nin, acı haber üzerine Ankara'ya gittiği bildirildi.

Gümüşkonak Belde Belediye Başkanı Gülvezir Özdamar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldenin yetiştirdiği değerli insanlardan olan Uluçeşme'nin hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Uluçeşme'nin ailesinin acı haber üzerine Ankara'ya gittiğini ifade eden Özdamar, şöyle konuştu:

"Kasabamız bir yas halinde. Herkes evinde bu yası çekiyor. Çok değerli bir evladımızı kaybettik. Uluçeşme, evli ve üç çocuk babasıydı. Mutlu bir yuvaya sahipti. Bugün elim kazada yitirdik. Değerli bir komşumuz ve arkadaşımızdı. Evi, Yunus Emre Mahallesi'ndeydi. Şehidimizi, Gümüşkonak Mezarlığı'na defnedeceğiz. Yarın, Ankara'daki törenin ardından şehidimiz naaşı beldemize gelecek. Şehidimizi Gümüşkonak'ta halkımız kendi elleriyle defnedecek. Şehidimizin mezarı hazır. Halkımız üzgün ama böyle ölümlerde bir araya geliyoruz. Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın. Şehidin ailesine Allah sabır versin. Devletimiz ve milletimiz sağolsun. Tatillerde ve izinli günlerinden beldeye gelirdi. Adeta beldede oturuyor gibi buradaydı."

Sevinç Uluçeşme ile evli şehidin, Batuhan, Afranur ve Buğlem adında üç çocuğunun bulunduğu öğrenildi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Güncel

Gülvezir Özdamar Gümüşkonak Eskişehir Politika Güncel Haberler

title