Haberler

Ankara'daki Hain Saldırıya Manisa'da Protesto

Ankara'daki terör saldırısı Manisa'da yürüyüş ve oturma eylemiyle protesto edildi.

Ankara'daki terör saldırısı Manisa'da yürüyüş ve oturma eylemiyle protesto edildi.

Manisa Emek Demokrasi ve Barış Platformu öncülüğünde, Eğitim- Sen Manisa Şube Binası önünde toplanan yaklaşık 400 kişi, 'Yaşasın Halkların Kardeşliği', 'Savaşa Hayır Barış Hemen Şimdi', 'Gün Gelecek Devran Dönecek', 'Katiller Halka Hesap Verecek?' sloganları atıp, yürüyüş yaptı. Doğu Caddesi üzerinden sloganlar eşliğinde yapılan yürüyüş Manolya Meydanı'nda son buldu. Yürüyüşe CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP Manisa İl Teşkilatı da destek verdi.

Manisa Emek Demokrasi ve Barış Platformu adına basın açıklamasını Dönem Sözcüsü İsmail Önen yaptı. Barışı, kardeşliği ve emeği savunanlara bir kez daha kanlı saldırı yapıldığını belirten Önen, "Bu saldırıyı, tanımlamakta bile güçlük çekiyoruz. Katliamlar, Roboski'de başladı, Suruç'la devam etti. Bugün Ankara'da bir kez daha yüreklerimize ateş düştü. Biz emek güçlerine ve halka yapılan bu saldırı karşısında, iktidarın nasıl bir tutum alacağını merakla bekliyoruz. Yapılan haince saldırının failleri, azmettiricileri bulunana, gözaltındaki arkadaşlarımız serbest bırakılana kadar eylemlerimize devam edeceğiz" diye konuştu. Açıklamanın ardından platform üyeleri, sloganlar atarak yarım saatlik oturma eylemi yapıp, olaysız dağıldı. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title