Haberler

Ankara'daki Canlı Bombalardan Birinin Kadın Olduğu İddia Edildi

Güncelleme:

Ankara'da 95 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren iki canlı bombanın birinin kadın olduğu iddia edildi.

Ankara'da 95 kişinin yaşamını yitirdiği ve 246 kişinin de yaralandığı Cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. FOX TV'nin haberine göre, saldırıyı iki tane canlı bomba TNT patlayıcılarıyla yaptı. Canlı bombalardan biri ise kadın.

PARAMPARÇA OLDULAR

Patlama sonrası saldırıyı yapan iki kişi parçalara ayrıldı. Ankara Numune Hastanesi'ne cesetleri getirilen ve kimliği henüz tespit edilemeyen saldırganlardan birinin kadın olduğu tespit edildi.

Alınan ilk bilgilere göre, canlı bomba olan kadının Ankara Garı'nın içindeki tuvalete girdiği, içeride bir süre beklediği ve çıktıktan sonra kalabalığa doğru hızlı adımlarla ilerleyerek saldırıyı gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

Ken kenMobil-ANDROID:

alah belanı zi verecek akp

33
110
yanıtYanıtla
BİTLİSLİ AZAD:

KESİN LİKLE PKKLI YAPMIŞTIR EMİNİM

81
34
yanıtYanıtla
Tatvan oranıs:

Sen Bitlisli değilsin birde Azat hiç olamasın çocuk kandırıyorsun evlat bu devlet senin gibi cahillerin yüzünde bu halde

yanıt16
yanıt28
aklın yolu bir:

bi tek benim dikkatimimi cekti acaba. bomba patlarken, orda halay cekenlerin attıgı slogan BU MEYDAN KANLI MEYDAN

105
2
yanıtYanıtla
?:

HDP LILER YADA ONLARIN DÜMEN SUYUNA GIDENLER AKLINIZDA OLSUN HERHANGI BIR YÜRÜYÜS YADA TOPLANTILARDA EGER HDPLI BIR MILLETWEKILI BULUNMAZSA ORADA BIR BIT YENIGI VAR HER AN BIR BOMBA PATLAYABILIR SÜNKI BUNLAR ÖNCEDEN HABERDAR OLUYOR BENDEN SÖYLEMESI HEMEN AYRILIN ORDANBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

91
15
yanıtYanıtla
kütahya43:

Ankara''daki patlamada hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Her kim bu kandan nemalanıyorsa, ona da lanet ediyorum!

89
6
yanıtYanıtla
ihsanMobil-ANDROID:

Sana nalet olsun akp

35
57
yanıtYanıtla
Tam gaz devam Mobil-ANDROID:

Herşey akp için ne yaparsanız yapın sizin gibi salakları kandırırlar. hdp CHP oyunudur bu. aha buraya yazıyorum hdp kendi halkını vurdu burda hemde kendi adamlarıyla. uyan Türkiye uyan ne varsa rte ve akp de var

61
28
yanıtYanıtla
Halil:

Hep aynı oyun katil hdp bizi geri zekalımı sanıyorsunuz

65
24
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

İşin içinde kadın varsa emin olun bu pkk nın bir oyunudur

69
17
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title