Haberler

Ankara'da Yolcu Otobüsüne Silahlı Saldırı: 7 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Ankara'dan Diyarbakır'a giden bir yolcu otobüsüne yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.

Ankara'dan Diyarbakır'a gitmekte olan bir yolcu otobüsüne, seyir halindeki bir araçtan ateş açıldı. Saldırı sonrası ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. Olay yerine terörle mücadele ekipleri sevk edildi.

OLAY TERÖR SALDIRISI DEĞİL

Öte yandan saldırıyla ilgili Ankara Vaililiği'den den olayın terör saldırısı olmadığı bilgisi paylaşıldı.

BİR ARAÇ TARAFINDAN ATEŞ AÇILDI

Olay, saat 17.30 sıralarında çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Diyarbakır'a seyir halinde olan 54 AV 439 plakalı yolcu otobüsüne Ankara Çevre Yolu Keçiören Etlik çıkışında seyir halindeyken bir araç tarafından ateş açıldı.

7 KİŞİ YARALANDI

Olayda, Selahattin Aslan, Selçuk Yağız, Müfit Kara ve Zülfü Kırmızıçiçek ile adı henüz bilinmeyen 2 kişi daha yaralandı.

TERÖRLE MÜCADELE EKİPLERİ BÖLGEYE SEV EDİLDİ

Otobüsteki yolcuların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslara alınarak çeşitli hastanelere sevk edildi. Polis ekipleri, olayın meydana geldiği yolda güvenlik önlemleri alarak bölgeye olay yeri inceleme ve terör mücadele şube ekiplerini çağırdı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

cihan:

bir gün Kürtler ayağa kalktığında heeppniz kardeş olalım diyeceksiniz. ama cok geç olacak. vakit varken insan olun çok mu zor geliyor size insan olabilmek. geninizde var korkaklıkk tabi. .

66
24
yanıtYanıtla
kürt:

kobane politikasından sonra bana kardeşim diyen türkün ağzını yırtarım

13
26
yanıtYanıtla
romans:

kırodan kardeş olmaz

yanıt16
yanıt6
saldıray:

ankara cezalandırılsın, mhp genelmerkezi havaya uçurulsun , bence

16
18
yanıtYanıtla
Ertan:

Pkknın telsiz konuşmalarında oldugu gibi kürtleri bile öldürmekten çekinmiyorlar.

14
11
yanıtYanıtla
kürt:

sıralı tabut kokusunu alıyorum yazın bi yere

4
21
yanıtYanıtla
07:

av köpeginin burnu iyi koku alır

yanıt12
yanıt0
HAKAN:

İyice kudurdu pkklı itler

11
6
yanıtYanıtla
HAKAN:

Her zamanki pkk kahbeliği

9
8
yanıtYanıtla
Gewerli:

Lan benim avrad diyarbakir otobüsünde ne ariyor, liceye yolladik ankara diyor

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title