Haberler

Ankara'da Trafik Kazası: 1 Ölü

Ankara'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya araç çarptı.

Ankara'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan yaya, başka bir otomobilin üzerine düşerek hayatını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Çankaya, Mevlana Bulvarı'nda gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Uyanık'a Kayaş istikametine gitmekte olan bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan Uyanık, o sırada kaza yerinden geçmekte olan 34 HZ 1479 plakalı otomobilin ön camına düştü. Uyanık buradan da otomobilin arka camına kadar sürüklendi. Bu sırada yayaya çarpan araç ise olay yerinden kaçtı. Otomobilin arka camını kırarak burada asılı kalan uyanık, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay yeri inceleme ekipleri, kaza yerinde ve ceset üzerinde incelemelerde bulundu. Uyanık'ın cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından aracın arka kısmından çıkarılarak ceset torbasına konuldu. öte yandan, kazanın meydana geldiği yerin 200 metre ilerisindeki üst geçit de dikkat çekti.

Uyanık'ın cenazesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla morga kaldırıldı. 34 HZ 1479 plakalı aracın sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Yayanın üzerine düştüğü aracın ön ve arka camının kırıldığı görüldü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Uyanık Çankaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title