Haberler

Ankara'da Sürpriz Toplantı: Merkez'in Sağı ve Solu Bir Arada!

Güncelleme:

Merkez sağın önemli siyasetçilerinden Hüsamettin Cindoruk; merkez sağ ve solda yer alan 30 isimle bugün İstanbul'da düzenlediği siyasi toplantıda buluşacak.

Merkez sağın önemli siyasetçilerinden eski Meclis Başkanı Hüsamettin Cindoruk; merkez sağ ve solda yer alan 30 isimle bugün İstanbul'da düzenlediği siyasi toplantıda buluşacak. Toplantının ana gündem maddesini, haziran ayındaki milletvekili seçimi oluşturacak.

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Cindoruk'un toplantıya davet ettiği soldaki isimlerin önemli bölümünü CHP'den kopanların oluşturması dikkat çekti. Cindoruk, CHP'den koparak Anadolu Partisi'ni kuran Emine Ülker Tarhan'ı da organize ettiği siyasi toplantıya davet etti.

Milliyet gazetesinden Aydın Hasan'ın haberine göre toplantıya, milliyetçi kesimden de MHP yönetimine muhalif isimlerin davet edilmesi de dikkat çekici bulundu.

Davetiyede, "Güncel gelişmeleri tartışmak ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz yemekli sohbet toplantımızı, değerli katılımınızla onurlandırmanızdan mutluluk duyacağım" ifadesi yer aldı.

İŞTE O DAVET LİSTESİ

Bugün İstanbul Hilton Boğaziçi Oteli'nde gerçekleştirilecek toplantıya davet edilen isimler şöyle:

Birgül Ayman Güler,
Arslan Bulut,
Canan Arıtman,
Ataol Behramoğlu,
Kemal Anadol,
Bilge Aras,
Onur Öymen,
Can Ataklı,
Süheyl Batum,
Fevzi Durgun,
Şahin Mengü,
Haluk Dural,
Tayfun İçli,
Kemal Alemdaroğlu,
Metin Öney,
Emine Ülker Tarhan,
Necla Arat,
Nihan Aras,
Barlas Doğu,
Nusret Güner,
Enis Öksüz,
Ufuk Söylemez,
Hasan Korkmazcan,
Ümit Ülgen,
Ümit Zileli,
İbrahim Çetinkaya,
Yaşar Okuyan,
Serdar Faralyalı,
Zekeriya Beyaz,
Prof. Dr. Necdet Basa.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Hüsamettin Cindoruk Emine Ülker Tarhan İstanbul Sıkıcı Politika Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (52)

zaza 12:

isimleri okudum hepsini üst üste koysan bir adam çıkmaz bunlarda

16
9
yanıtYanıtla
DEMIR:

Yahu bunlarin hepsi müzelik. Birde bunlardan akli dengesi yerindemi raporu almalari lazim. hepsii toplasan bir adam etmez.

17
4
yanıtYanıtla
oguzmobilWeb@haberler.com:

Iste turkiyenin kurtulus recetesi.ortak paydalari Turk Milleti diyebilmeleri ve hain olmamalari.

14
7
yanıtYanıtla
Ahmet Mobil-IOS:

Bu isimlerin kendine faydası yok bunların peşinden gidipde oymu akacaklar lider kim fosil cintonik

14
2
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

BU İSİMLERİN ÇOĞU CHP İÇİNE YERLEŞTİRİLMİŞ FİTNE ODAKLARI NE ZAMAN CHP İÇİNDE BİŞEYLER YOLUNDA GİTSE BU ŞER ODAKLARI HEMEN ORTAYA ÇIKAR. BAŞKA HALKIN İÇİNDE GÖREMEZSİNİZ BUNLARI İŞİ GÜCÜ BUNLARIN MUHALEFETE ENGEL 1 GÜN ÖVERLER 364 GÜN FİTNE YARATIRLAR. BUNLAR SİYASETÇİ VEYA DÜŞÜNÜR DE DEĞİL MİT VE YABANCI İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİ TARAFINDAN AKP İKTİDARI DAHA UZUN YILLAR GÖREVDE KALSIN DİYE MUHALEFETİN İÇİNİ KARIŞTIRAN ŞER ODAKLARI!!

7
8
yanıtYanıtla
Hamit:

Bunlar bitmiş tipler. Hepsi loser. Bunlardan bu saatten sonra hiç bir şey olmaz.

8
6
yanıtYanıtla
mardinli:

hepsi din toplum kürt düşmanı

8
5
yanıtYanıtla
çorumlu tırkoMobil-ANDROID:

tamamının %1'lik oyu yoktur emin olun.

8
5
yanıtYanıtla
Elazığlı Mobil-ANDROID:

Topunu toplasan yüzde bir oya etki edemezl

8
5
yanıtYanıtla
FlymustiMobil-IOS:

Inanın yukarıdaki isimlerin bir şeyleri başarmasını isterim güçlü bir muhalefet olsun ama ama ama bu millet bunların geçmişini biliyor ağızlarıyla kuş tutsalar olmazzzzz!!!!boşuna boşuna uğraşıyorlar

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title