Haberler

Ankara'da Sokak Ortasında Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Ankara’da sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı.

Ankara'da sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çankaya İlçesi Cevizlidere Mahallesi 1222. Cadde'de meydana gelen olayda bir kişi kimliği belirlenemeyen bir kişiyi silahla vurdu. Silah sesini duyan ve yerde kanlar içinde yatan kişiyi gören çevredeki vatandaşlar, olayı sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hayati tehlikesi bulunan yaralıya kalp masajı yaptı. Yapılan ilk müdahalesinin ardından yaralı ambulansla hastaneye götürülürken, saldırgan şahsın motosikletle olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Olayın sebebi ise henüz öğrenilemedi.

Olayla ilgili polis ekipleri, bir kişiyi gözaltına aldı. Şahıs ekip otosuna bindirilerek sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri, çevrede yaptıkları incelemede 1 adet boş kovan buldu. Polisler çevredeki binaların güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemek üzere emniyete götürdü.

"BİR EL SİLAH SESİ GELDİ"

Bir el silah sesi duyduğunu ifade eden görgü tanığı Recep Yalçın, olay yerine geldiğinde olayı motorlu bir kişinin gerçekleştirdiğini öğrendiğini belirtti. Yaralı şahsın başında esmer ve uzun boylu bir çocuğun durduğunu kaydeden Yalçın, şüphelendikleri o şahsın kısa süre içerisinde ortadan kaybolduğunu ifade etti. Yalçın, yaralı şahsın sırtından vurulduğunu söyledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Yalçın Çankaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title