Haberler

Ankara'da Pompalı Tüfekli Saldırganlar Dehşet Saçtı

Ankara'da gecekondu mahallesinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda aynı aileden 3 kişi yaralandı.

Olay, saat 00.30 sıralarında Mamak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 06 FF 5132 plakalı araçla Ekin Mahallesi 1616. Sokağa gelen 3 kişi, aralarında husumet bulunan ailenin yaşadığı gecekondunun önünde pompalı tüfekle rastgele ateş etmeye başladı. Şahısların etrafa saçtığı kurşunların hedefi olan çevredeki araçlarda hasar oluştu. Silah seslerini duyarak dışarı çıkan aile fertleriyle saldırganlar arasında arbede yaşandı. Saldırganlar, kavganın şiddetlenmesi üzerine silahlarına sarıldı. Hülya ve Pembe T., aralarında S.T.'nin de bulunduğu saldırganların silahlarından çıkan kurşunlarla yaralanırken, çocuk yaşlarındaki Mustafa T. de yaşanan arbede sırasında yaralandı. 2 kişinin kanlar içinde yere yığıldığını gören saldırganlar, araçlarına binerek olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyarak olay yerine gelen mahalle sakinleri, yaralı komşularının yardımına koştu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hızla yaralıların yardımına koşan sağlık ekipleri, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralıları sedyeyle ambulansa taşıdı. 112 acil servis ekipleri, tedavi edilmek Hülya T. ve Mustafa T.'yi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Pembe T.'yi de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri, saldırganların yakalanması için arama çalışması başlattı. Saldırının gerçekleştiği yeri şerit çekerek kapatan polis ekipleri, meraklı kalabalığı bölgeden uzaklaştırdı. Bölgeye çağırılan olay yeri inceleme ekipleri, saldırıya ilişkin delilleri topladı.

Polis ekipleri, olay hakkında inceleme başlattı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mamak 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title