Haberler

Diyarbakır'a Giden Yolcu Otobüsüne Ateş Açan Saldırgan Yakalandı

Güncelleme:

Ankara'dan Diyarbakır'a giden yolcu otobüsüne pompalı tüfekle saldıran ve 7 kişiyi yaralayan saldırgan, polisle girdiği çatışma sonrası yakalanıp gözaltına alındı.

Ankara AŞTİ'den kalkan otobüslere, bir kişi pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda 7 kişi yaralanırken, kaçan şahıs polis ekipleriyle girdiği çatışmanın ardından yakalanıp gözaltına alındı. Şahsın arabasında, 3 adet pombalı tüfek olduğu öğrenildi.

ÇOK SAYIDA SABIKASI VAR

Olay akşam saatlerinde Ankara'da meydana geldi. AŞTİ Otogarı'ndan kalkan otobüslere, otoban üzerinde ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ile zanlı arasında kovalamaca yaşandı. Zanlı, yakalanmamak için polisle çatışmaya girdi. Çatışmanın ardından yakalanan zanlının çok sayıda suçtan sabıkası olduğu öğrenildi. Yapılan aramada, zanlının kaçarken kullandığı araçta 3 adet pompalı tüfek bulunduğu öğrenildi.

3 ADET POMPALI TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ

Olaya ilişkin Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, zanlının yakalanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Olay terör saldırısı değil. Çok sayıda suçtan sabıkası olan bir kişi, 3 yolcu otobüsüne ateş açtı. Bunun sonucunda 7 kişi yaraladı. Şahıs, polisle girdiği çatışma sonrası yakalandı. Aracında 3 adet pompalı tüfek bulundu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (100)

sezer:

saldiriyi nefretle kiniyorum ben buna ínandimki gercekten bunlarin zihniyeti bozuk hdp hakliymis

74
8
yanıtYanıtla
Trakya birlik:

Türk evladi polise kursun atmaz, medya kürt yalakaligini birak. Kürt hak etmistir kursun yeridir

10
59
yanıtYanıtla
Manisa kürt:

Kendini turk sanan çingene :) niye kactiniz la sırplardan

yanıt21
yanıt5
Sirnaktan siginti manisa kürtüymüs:

Saddamdan kacan kürt cingenesi, kobaniden kacan kürt cingenesi, lan devletsiz kürt cingeneleri dünyada devleti olmayan tek cingene topluluguna nedir. Kürt cingenesi denir

yanıt4
yanıt19
Trakyali Atatürkçü:

Sen Trakyali olamassin haddini bil.

yanıt0
yanıt0
Alevi tokat:

Ezilen halk olan Kürt halkinin yanindayim

37
17
yanıtYanıtla
urfa:

sağol kardeşim. bizde alevilerin yanındayız hep

yanıt22
yanıt1
SON NEFES:

KÜRTLER AKLINI KULLANSIN DA ÖNCE KENDİNİ KULLANDIRTMASIN O ZAMAN KİMSE EZEMEZ SİZİ. BİZ SİZİ EZSEYDİK EĞER SİZİN BÖYLE SESİNİZ ÇIKMAZDI. AMA ŞANSINIZI DAHA FAZLA ZORLAMAYIN İŞTE O ZAMAN BU GÜNLERİ ÇOK ARAYACAKSINIZ. SESİNİZİ KESİN DE OTURUN EFENDİ EFENDİ

yanıt1
yanıt14
DICLENIN OGLU:

DIYARBAKIR ADINI OKUYAN NE KADAR FISTANLI VARSA DOLUSMUS BURAYA. BURASI ÇOK PIS KOKMAYA PASLADI. KENDI PISLIKLERINDE BOGULSUNLAR. DEZENFEKTE ETMEYE ÇALISMAK NAFILE.

11
37
yanıtYanıtla
AŞIRI SAĞ YÜKSELİYOR HAYRA ALAMET DEĞİL:

BUNLAR ARTIK ÜLKENİN BATISINDA YAŞAYAN KÜRTLER İÇİN SIRADAN HADİSELER. . . ÜLKE YAVAŞ YAVAŞ BÖLÜNÜYOR. . . . BU ÜLKEYİ KÜRTLER DEĞİL DERİN DEVLET VE ONUN TAŞERON ÖRGÜTLERİ ERGENEKON JİTEM VE MAFYAVARİ YAPILANMALAR BÖLECEK. . . . GİDİŞAT İYİ DEĞİL. . . ____-

44
2
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title