Haberler

Ankara'da Okullar Cuma Günü de Tatil

Ankara Valiliği, Milli Eğitim’e bağlı resmi, özel temel ve ortaöğretim kurumlarının 22 Ocak 2016 Cuma günü 1 gün daha tatil edildiğini açıkladı.

Ankara Valiliği, Milli Eğitim'e bağlı resmi, özel temel ve ortaöğretim kurumlarının 22 Ocak 2016 Cuma günü 1 gün daha tatil edildiğini açıkladı.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, Ankara genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrenciler için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 22 Ocak 2016 Cuma günü Milli Eğitim'e bağlı resmi, özel temel ve ortaöğretim kurumlarının (kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseler) bir gün daha tatil edildiği kaydedildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve süt izni hakkından faydalanan kadın personel ile engelli personel, gaziler, vazife ve harp malullüğü bulunanların da aynı tarihte idari izinli sayılacakları ifade edildi.

Eğitim ve öğretim döneminin son günü okulların tatil edilmesinden dolayı öğrencilerin karnelerini hafta içerisinde okullarından ya da e-okul üzerinden görüp çıktı alabilecekleri vurgulandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Valiliği Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Bilal Ocal:

Bu haber ile ilgili yapmak istediğiniz yorumunuz. Karne ne zaman alçaz???

0
0
yanıtYanıtla
melek:

keşke okullar tatil olmasa

0
0
yanıtYanıtla
melek:

keşke tatil olmasa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title