Haberler

Ankara'da Mansur Yavaş'ın Ekibine Saldırı

Güncelleme:

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve ekibi, İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nin düzenlediği toplantı sırasında bir grubun saldırısına uğradı.

MANSUR YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA

Yavaş'a yakın kaynaklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in koruma ekibinde bulunduğu iddia edilen boksör ve güreşçilerden oluşan kalabalık bir grubun saldırdığını iddia etti. Yavaş, olayın ardından şu açıklamayı yaptı: "Biz buraya gelirken salonda iki tane provokatörün olduğunu bize söylediler. Biz bunu bilerek geldik. Ben bunlara pabuç mu bırakacağım, bunlardan mı korkacağım. Onları buraya gönderen ağa babalarından korkmadım ki bunlardan korkacağım. Kolay değil 20 yıllık bir imparatorluk bitiyor. Böyle şeyler olacak. Ayın 31'inden sonra inşallah temiz bir yönetim gelecek, bu defterlerin hepsi açılacak ve tek tek tüyü bitmemiş yetimin hakkını soracağız. Belli ki bunları öğretip göndermişler. Ben buradan onları gönderenlere rahmetli İsmet İnönü'nün sözüyle sesleniyorum Bir memlekette namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memlekette kurtuluş yoktur."

"GÖKÇEK'İN BOKSÖR EKİBİ SALDIRDI"

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı da Twitter üzerinden saldırıya ilişkin bir açıklama yaptı. İl başkanlığının yaralı bir gencin bilincinin kapalı olduğunun bilgisini verdiği açıklama şöyle: "Bugün 12.00de İvedik Organize Sanayii Fora İş Merkezi'nde CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mansur Yavaş'ın ve örgütümüzün İvedik Organize esnafı ile yapmış olduğu toplantıya AKPli Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Melih Gökçek'in gönderdiği boksör ekibi tarafından saldırı düzenlenmiştir. 'Ülkücüyüz' diyerek toplantıya katılan akabinde sallamalar ve silah çıkarıp toplantıya katılan esnafın, örgütümüzün, gönüllülerimizin üzerine saldıran 50-60 kişilik grup 'en büyük başkan Melih başkan' sloganları atarak küfürler ederek hem insanları yaralamış hem de binaya ve araçlarımıza zarar vermiştir. Toplantıdan 5 dakika önce İl Başkanlığımıza gelen provokasyon ihbarı gerçekleşmiş ancak önlem alma fırsatı maalesef olmamıştır. Aralarında bilinci kapalı bir gencimizin de olduğu yaralıları hastaneye sevk ettik."


 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Osman Gökçek Mansur Yavaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (224)

elazığ23furkandekor@hotmail.com:

vah vahhh yazık olmus mansur cuk aglama devlet bahceli baban sana büskivet alacak

7
79
yanıtYanıtla
ayşeayse@gmail.com:

ıyyy ne kadar basit bir yorum. kafa bu kadar işte!

yanıt0
yanıt0
haandsf@bbyu.com:

o kadar cahilsin ki bunu anlamak için seni tanımaya gerek yok yazmaya çalıştıklarını okumak kafi.

yanıt0
yanıt0
...........furkandekor@hotmail.com:

ne olacak sizin gibi basit insanlara ancak bu kadar yorum yapılır insan olan da kafa var sizde o da yok beyin ozurluler

yanıt0
yanıt0
füsunfg@f.com:

senin gibi dostum olacağına sandalyeyle arkadaşlık yaparım daha iyi

yanıt0
yanıt0
Nedesekboşakinalpdemirci@hotmail.com:

Ankara'da oturuyorum MHP liyim ama oyum Mansur YAVAŞ Beye.Saltanat son bulacak. MHP nin güçlü olduğu yerdede MHP yi destekleyelim.

53
20
yanıtYanıtla
CC@hotmail.com:

youtube'a girin, 'birinci olan basörtülü ögrenci töreni alinmadi' diye yazin chp zihniyetini rezaleti kepazeligi din düsmanligini izleyip zihninizi tazeleyin, malum bizim insanlar olanlari cabuk unutuyor.....neden chp ve onunla hareket eden mhp, bdb vs. degilde Akparti anlayin!!!

9
56
yanıtYanıtla
SERDARmurat_ozpamuk@outlook.com:

paçanız tutuştu değilmi,gülen cemaatinin başörtülü ablalarına demediğiniz kalmadı değilmi,işinize geldimi başörtü glmedimi küfür,ZATEN ALLAH IN AYETLERİYLE MAKARA YAPAN BİR GÜRUHTAN NE BEKLENİRKİ.

yanıt0
yanıt0
AYAKKABI KUTUSU VE HARAM..KUL HAKKI??ersin_oz:

HALA DİN BEZİRGANLIĞI VE AĞLAMALI ACINDIRMA (AJİTASYON) RAHMETLİ MENDERESİN KEMİKLERİNDEN NEMALANMALAR..

yanıt0
yanıt0
sivridillisivridilli06@hotmail.com:

Burada AKP lehine yorum yapanların hepsi paralı kalemşor. kendilerine ait sitelerde sürekli bu sayfalara gidin yorum yapın diye bir yerlerini yırtıyorlar.

60
5
yanıtYanıtla
Tüm 224 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title