Haberler

Ankara'da Hırsızlık Operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince İstanbul'da düzenlenen operasyonda, Ankara'da girdikleri bir av bayiinden çok sayıda tabanca ve tüfekle yüklü miktarda para çaldıkları iddia edilen 6 zanlı gözaltına alındı zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince İstanbul'da düzenlenen operasyonda, Ankara'da girdikleri bir av bayiinden çok sayıda tabanca ve tüfekle yüklü miktarda para çaldıkları iddia edilen 6 zanlı gözaltına alındı. Zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Degol Caddesi'ndeki bir av bayiine 27 Aralık 2013'te giren zanlılar, 5 tabanca, 66 demo tabanca, 22 av tüfeği ve yüklü miktarda parayı alarak kaçtı.

Olaya ilişkin yaklaşık 2,5 ay teknik ve fiziki takip yapan polis, kimliklerinin F.Ç, E.G, B.K, H.P, A.M.K, ve H.E. olduklarını belirlediği 6 zanlıyı, İstanbul'da yaptığı operasyonda gözaltına aldı.

Zanlıların ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, 2 av tüfeği, 13 tabanca, 2 bin 500 tabanca mermisi, 350 av tüfeği fişeği, dürbünlü havalı tüfek, çok sayıda dizüstü bilgisayar ve elektronik malzeme ile hırsızlıkta kullanılan çeşitli aletler ele geçirildi.

Ankara'nın yanı sıra İstanbul ve Ordu'da da hırsızlık yaptıkları tespit edilen zanlıların, yakalanmamak için, girdikleri dükkanların güvenlik kameraları kayıtlarının saklandığı hard diskleri çaldıkları belirlendi. Zanlıların, sabıkalarının bulunduğu, sadece Ankara'da 14 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edildi.

Sabah saatlerinde Ankara adliyesine getirilen 6 zanlıdan, 2'si savcılıkça, 4'ü ise nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title