Haberler

Ankara'da Görevlendirilen Müdüre Duygusal Veda

Gaziantep'te, 2003 yılından bu yana Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak görev yapan ve geçen hafta alınan kararla bakanlık bünyesine atanan İbrahim Yılmaz, kentten ayrıldı.

Gaziantep'te, 2003 yılından bu yana Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak görev yapan ve geçen hafta alınan kararla bakanlık bünyesine atanan İbrahim Yılmaz, kentten ayrıldı. Gaziantep'te bulunduğu süre içerisinde tarımsal üretimin gelişmesine katkı sunduklarını anlatan Yılmaz, mesai arkadaşları tarafından uğurlandı.

Gaziantep'te 11 yıldan bu yana Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak görev yapan İbrahim Yılmaz, yeni görev yeri olan Ankara'ya gitmeden önce personelleriyle vedalaştı. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda konuşan İbrahim Yılmaz, görev süresince yaptığı çalışmaları anlattı. Gaziantep'te görev süresince bir çok yeniliğe imza attıklarını anlatan Yılmaz, şöyle dedi

Kentimiz ve ülkemizin tarımının gelişmesi için damlama sulama arazilerini genişlettik. Güneş enerjisiyle arazi sulama projesi, süneyle biyolojik mücadele projelerine imza attık. Kadın çiftçilerimize eğitimler verdik. Hayvan yetiştiriciliği ve süt sağım alanında önemli girişimlerde bulunduk. Gaziantep'e 160 milyon dolarlık yatırım sağladık. Şimdi de Antep Fıstığı üretimini arttırmak için bir proje yapmıştık. Tamamlamak bize kısmet olmadı. Eminim benden sonra gelecek arkadaşımız bu projeyi devam ettirecektir.

Yılmaz'a, 'Helallik istediği' Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personelleri tarafından çiçek hediye edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Yılmaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title