Haberler

Ankara'da Flamenko Rüzgarı Esecek

9-12 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan 8. Uluslararası Flamenko Ankara Festivali, Ankara'da Flamenkoseverlerle buluşacak.

9-12 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan 8. Uluslararası Flamenko Ankara Festivali, Ankara'da Flamenkoseverlerle buluşacak.

Organizasyonunu Flamenko Ankara Derneği'nin üstlendiği ve İspanya Büyükelçiliği işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Flamenko Ankara Festivali, bu yıl yine Ankaralılara enfes bir Flamenko ziyafeti sunacak. Festival bu yıl 9-12 Aralık 2014 tarihleri arasında ve sekizinci kez gerçekleşecek.

ANKARA'DA FLAMENKO RÜZGARI

8. Uluslararası Flamenko Ankara Festivali, duyguların şarkı, gitar, dansla dışa vurulduğu flamenkoyu 9-12 Aralık'ta başkentli sanatseverlerle buluşturacak. Flamenko Ankara Derneğinin İspanya Büyükelçiliği işbirliğiyle gerçekleştirdiği festival, dünyanın önde gelen gitar virtüözlerini ve dünya dans şampiyonlarını ağırlayacak. Atölye çalışmalarıyla bu isimlerden eğitim alma fırsatının sunulacağı festival, 9 Aralık'ta Çağdaş Sanatlar Merkezi Sanat Galerisi'nde, ressam Derya Var'ın 'Zil, Şal ve Gül' başlıklı sergisi ile başlayacak. Aynı akşam aynı merkezin sahnesinde, Serhat Doğu flamenko gitar resitali sunacak ve bu konserin ardından Alper Kargın, 'Paco de Lucia anısına' onun bestelerini seslendirecek.

Flamenko grubu Mavi Siyah ve Flamenko dans şampiyonu David Perez, 10 Aralık'ta, 'Endülüs'ten Anadolu'ya' projesiyle ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde sahnede olacak. Çağdaş Sanatlar Merkezinde 11 Aralık'ta 'Flamenco de Raiz' adlı 1 saatlik film gösterisi gerçekleşecek. Bilkent Konser Salonunda ise Süleyman Aslan 'Gitar Yapımı ve Bakımı' adlı bir söyleşi yapacak. Ardından Rus gitar virtuozu Grisha Goryachev, aynı salonda konser verecek. Festivalin son günü 12 Aralık'ta ise ünlü dansçı Pedro Cordoba, MEB Şura Salonu'nda performans sergileyecek.

8. ULUSLARARASI FLAMENKO ANKARA FESTİVALİ PROGRAMI

9 Aralık Salı:

18.30 Derya Var 'Gül, Şal ve Zil' Resim Sergisi Açılışı

20.00 Serhat Doğu Flamenko Gitar Resitali ( Türkiye )

Alper Kargın 'Paco de Lucia'yı Anma Konseri' ( Türkiye )

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi

10 Aralık Çarşamba:

20.00 Mavi Siyah & David Perez 'Endülüs'ten Anadolu'ya' Konser ve Gösterisi (Türkiye - İspanya)

ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi

11 Aralık Perşembe:

18: 00 Film Gösterimi 'Flamenco de Raiz'

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi

18.30 Süleyman Aslan 'Flamenko Gitar Yapımı ve Bakımı' Söyleşisi

Bilkent Konser Salonu

20.00 Grisha Goryachev Flamenko Gitar Resitali (Rusya)

Bilkent Konser Salonu

12 Aralık Cuma:

20.00 Pedro Cordoba '2000 y pico -2000 küsür ' Flamenko \t \t

Dans Gösterisi (İspanya)

MEB Şura Salonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İspanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title