Haberler

Ankara'da Çatışma: 1 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Ankara'nın Dikmen semtinde polis ekipleri ile aranan şahıslar arasında çıkan silahlı çatışmada, 3'ü polis 4 kişi yaralandı. Çatışmada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Başkent'te çete liderliği, mekan basma, tehdit, şantaj, uyuşturucu, adam yaralama, gasp gibi çok sayıda suçtan sabıkası bulunan Bülent A'nın polis takibinde olduğunu fark etmesiyle ortalık karıştı. Dikmen'de çatışma çıktı. Bir kişinin hayatını kaybettiği üçü polis, dört kişinin yaralandığı olay sonrası başlatılan operasyon devam ediyor. Bülent A.’nın, Foça'da iki kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin yaralandığı, otomobilde silahların bulunduğu kazayla ilgili arandığı iddia edildi.

BÜLENT A. HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan Gazi Hastanesine kaldırılan Bülent A'nın hayatını kaybettiği öğrenildi. Ölen kişinin 29 yıl hapis cezasına çarptırılan Bülent A.'nın çete liderliği, mekan basma, tehdit, şantaj, uyuşturucu, adam yaralama, gasp gibi suçlardan arandığı öğrenildi.

HASTANE ÖNÜNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ

Hastane önünde polis geniş güvenlik önlemi alırken, hastane önünde "akrep" diye tabir edilen polis aracının beklediği görüldü. Öte yandan hastanenin acil servis kapısından dışarı çıkan 3-4 kişilik grup arasından bir kişi polislere, kardeşinin öldüğünü belirterek, tepki gösterdi.

İlgili Haberler

ÇATIŞMA SÜRDÜ

Olay sonrasında kaçan bir kişiyi aramak üzere bölgeye özel harekat ekipleri sevk edildi. Kaçan şahsı arama çalışmaları devam ederken bölgede zaman zaman silah sesleri duyulmaya devam etti. Öte yandan şüphelilerin adli şüpheli oldukları, herhangi bir terör grubuyla bağlantılı olmadıkları belirtildi.

VATANDAŞLAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Silah sesleri nedeniyle çevrede büyük panik yaşandı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri de yaralıları ambulanslarla çevredeki hastanelere götürdü.

ARAÇTA KURŞUN İZLERİ

Olay yeri inceleme ekipleri olaya karışan şahısların kullandığı 06 DT 3740 plakalı otomobilde ve çevresinde incelemelerini sürdürürken, aracın üzerinde kurşun izleri, çevresinde çok sayıda boş kovan ile zanlılara ait olduğu düşünülen bir tabanca olduğu da gözlendi.

"BALKONA ÇIKMAYIN" UYARISI

Çatışmada yaralanan polisler ve şüpheli şahıslar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Çevreyi güvenlik şeridiyle kapatan emniyet güçleri sık sık vatandaşları balkonlara çıkmamaları ve bölgeden uzak durmaları konusunda uyardı.

HELİKOPTER DESTEKLİ OPERASYON

Öte yandan özel harekat polisleri çevredeki binalara tek tek girerek arama yaptı. Bölge üzerinde de polis helikopteri, bölgeyi tarayarak, olay yerindeki ekiplere havadan destek verdi.

ÖLEN ZANLININ SUÇ KAYDI VAR

Polisle girdiği silahlı çatışmada yaralanan zanlı Bülent A.'nın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Zanlının birkaç aydır organize suçlarla ilgili emniyet mensupları tarafında teknik takip altında olduğu ve çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirtildi.

POLİS DURDURMAK İSTEDİ AMA..

Çatışmanın; içerisinde Bülent A.'nın da bulunduğu araç seyir halindeyken, Bülent A.'nın polis takibinde olduğunu anlamasıyla, kendisini durdurmak isteyen emniyet mensuplarına ateş açmasıyla başladığı ifade edildi.

Silahla yaralandıktan sonra hastaneye kaldırılan zanlının; çete liderliği, mekan basma, tehdit, şantaj, uyuşturucu, adam yaralama, gasp gibi çok sayıda suç işlediği belirtildi.

FOÇA'DAKİ KAZAYLA İLGİLİ ARANIYORDU

Hayatını kaybeden Bülent A.’nın, İzmir’in Foça ilçesinde iki kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin yaralandığı, arabada da silahların bulunduğu kazayla ilgili soruşturma kapsamında arandığı ortaya çıktı.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (29)

nustafa kaya:

tayyip gelmeseydi türkiyenin her tarafı teksas olacaktı. . . . 2002 öncesi türkiyesi böyleydi. .

55
26
yanıtYanıtla
Özer Öz.ozer636@hotmail.com:

Ne kör bir toplum olmuşsunuz. . !! Tayyip öncesi suç oranlarını Tayyip sonrası bir araştırın a körler. . . Buraya işkembeden salayıp yazmasını beceriyorsunuz ama aynı aracı araştırmak için kullanmayı düşünmüyorsunuz çünkü satılmış birer klavye maymunusunuz.

yanıt0
yanıt0
Türk:

helal olsun yüce türk polisine. . . çetelere mafya bozuntularına ve böyle sokak çakallarına Allahın izniyle yüce polisimiz göz açtırmayacak ki namuslu vatandaşlar rahat etsin. . . polis vatandaşın rahatı ve refahı ve huzuru için çalışıyor. . . helal olsun polisimize. . . Allah askerimizi polisimizi korusun yarabbi. . .

68
10
yanıtYanıtla
GAMZE Çgamze_97@hotmail.com:

Dünya kadar para mı ? şu polislerle uğrasmayı bırakın artık ! çoğu öğretmen bile polisten fazla maaş alıyo yaptıgı ne oturup ders anlatmak ki o dersi anlatmayan maaşının hakkını vermeyen bir sürü öğretmen var ! Polis kelle koltukta geziyor evine hırsız girse biri kaybolsa vurulsa kavga çıksa ortalık birbirine girse eşine kardeşine tecavüz edilse ilk arayacağın polis ama bi türlü hakettiği değeri vermiyorsunuz. Sizden değer bekleyen zaten yok sadece saygı duyun yeterli.

yanıt0
yanıt0
KEMAL D:

İYİ OLMUŞYA PISLIK ORTADAN KALKTI

54
7
yanıtYanıtla
vatandaş:

iyi olmuş, polislerin eline sağlık

52
9
yanıtYanıtla
Oldı:

İpsiz sapsız herkes ülkemizde bence bu ülkenin artık temizlenme vakti geldi. Mültecileri almak ne mantıktır sonra sana kurşun sıkıyolar. Bu ülke bir güzel temizlenmeli dostumuz düşmanımız belirsiz!!

34
10
yanıtYanıtla
memo:

meksikaya döndük resmen.

36
4
yanıtYanıtla
Özer Öz.ozer636@hotmail.com:

AKP nin cesaret verici yönetimi sağolsun. . .

yanıt0
yanıt0
AAA:

OOOOOOHHHHH. . . MAFYAYMIŞ. . . . AL İŞTE MAFYA. . . .

34
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title