Haberler

Ankara'da Belediye Ekiplerini Şaşkına Çeviren Ev

Başkent’te bir daireden rahatsız edici koku geldiği ihbarı üzerine eve giren yetkililer gördükleri manzarayla şaşkına döndü.

Başkent'te bir daireden rahatsız edici koku geldiği ihbarı üzerine eve giren yetkililer gördükleri manzarayla şaşkına döndü. Çöp evle karşılaşan ekipler adım atmakta bile zorlanırken, vatandaşlar binayı sık sık böcek bastığını söyledi.

Ankara'nın Çankaya ilçesi Dede Efendi Sokakta bulunan bir binadan gelen kötü kokulardan rahatsız olan bina sakinleri, durumu Valiliğe iletti. Bunun üzerine Çankaya Kaymakamlığı İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararıyla Çankaya Belediyesi ekipleri harekete geçti. Oya K'nın Burak B. ve Mehmet B. isimli 2 oğluyla birlikte yaşadığı eve gelen ekipler çöp evi görünce şaşkına döndü. Bunun üzerine polis ekipleri, Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, sağlık müdürlüğü yetkilileri, temizlik işleri ekipleri de bölgeye gönderildi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen daire sakinlerinin, çevreden topladıkları çöpleri uzun süreden beri evlerinde biriktirdikleri ve bu nedenle tüm binayı saran kokudan rahatsız olan bina sakinlerinin şikayeti üzerine olayın ortaya çıktığı öğrenildi.

Kamyona yüklediler

Evde biriken çöplerden dolayı adım atmakta bile zorlanan temizlik görevlileri, çuvallara koydukları çöpleri dairenin balkonundan aşağı atarak, çöp kamyonuna yükledi.

Bina sakinlerinin şikayetlerini yetkililere bildiren yönetici Halil İbrahim Çakmış, "15-20 senedir buldukları her şeyi binaya koyuyorlar. Binadakiler, mahalledekiler rahatsız. Koku geliyordu; börtü böcek gibi haşeratlar çok oluyordu. İlaçlatıyorduk binayı. İnsan sağlığı açısından yaşanacak bir durumda değildi. Bina olarak şikayet ettik. Akli dengeleri yerinde değil. Mahallede herkes bilir. Çöpten buldukları her şeyi eve getiriyorlar" şeklinde konuştu.

Bina kapıcısı ise Yaşar Karasoy, çocukların ve annesinin akli dengesinin bozuk olduğunu belirterek, "Kocasından ayrıldı. 20 senedir böyle. İlk defa boşaltılıyor" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Belediyesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title