Haberler

Ankara'da Başbakan Önderliğinde Kritik Irak Toplantısı

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan önderliğinde Ankara'da güvenlik zirvesi düzenlenecek. Toplantıda Irak'ta yaşanan son durum ele alınacak.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Ankara'da güvenlik zirvesi yapılacak. Toplantıda Irak'ta yaşanan son gelişmeler ele alınacak.

TOPLANTIYA 6 İSİM KATILACAK

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre; Erdoğan, Gaziantep'ten Ankara'ya dönüşünün akabinde Resmi Konuta geçerek güvenlik toplantısına başkanlık yapacak.

Toplantıya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Müsteşarı Fahri Kasırga ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan katılacak.

IRAK VE BÖLGEDEKİ GELİŞMELER MASAYA YATIRILACAK

Toplantıda Irak başta olmak üzere bölgedeki gelişmelerin değerlendirilmesi bekleniyor. Toplantının önceden plandığı belirtildi

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Irak Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

eser:

RECEPIN SONU SADDAMIM SONU GIBI OLACAK!

30
20
yanıtYanıtla
yaşam acınmsn@gmail.com:

şerefli ve onurlu

yanıt0
yanıt0
Turanist:

Bir tarafdan ISID, diger tarafdan TSK vuracak, PKKBurger, ooohhhhhhh

16
12
yanıtYanıtla
helal olsun işide allah yar ve yardımcıl:

türkiye işide destek vermeli 30 yılın intikamını almalı bu fırsatı cok iyi değerlendirmeli helal olsun recep tayip erdoğan tam bir siyasetçi sonunda gerçek milliyrtçi ruhunu ortaya koydu

17
9
yanıtYanıtla
ENGİN:

ARKADAŞLAR SON ALDIĞIM DUYUMLARA GÖRE IŞİD BARAJMI NE ELE GEÇİRMİŞ ERBİLİN SUYUNU KESMİŞ YANİ SİZİN ANLAYACAĞINIZ KEKOLAR SUSUZ KALDI.. EYVAH EBDESTE ALAMAZLAR ŞİMDİ BARİ CENABET GEZMESELER:))))

11
15
yanıtYanıtla
koljap@hotmail.com:

a.b.s engin

yanıt0
yanıt0
TÜRK:

soysuzların 100 senedir kuramadığı devleti IŞİD 3 ayda kurdu haha haha :) hewalismuslar sizi

15
10
yanıtYanıtla
hakanhakan@hotmail.com:

kurtler senin gibi soysuzlasmamak icin yuzyillardir mucadelesinio veriyor ya senin soyun sen eminmisin turk olduguna kimbilir hangi soydan peydahlandin da sende bilmiyorsun soyunu zavalli ne diyelim sende soyunu bilmedigin icin mejburi turklugu kabiullenmissin

yanıt0
yanıt0
TÜRKİYEM:

BU TOPLANTIDAN IŞİDE LOJİSTİK DESTEK KARARI ÇIKMALI IŞİDE TAM DESTEK....

11
13
yanıtYanıtla
ÜÇ HİLAL UĞRUNA YA RABBİtozak1986@hotmail.com:

AH ULAN ŞİMDİ O TOPLANTIDA ENGİN ALAN BAŞBAKAN GENELKURMAY BAŞKANIDA OSMAN PAMUKOĞLU OLACAKTIKİ SEN OLACAKLARI SEYRET!!!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title