Haberler

Ankara'da 95 Kişinin Öldüğü Patlama Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Ankara'da 95 kişinin yaşamını yitirdiği patlamanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde patlamanın ardından kalabalığın korkuyla sağa sola kaçıştığı görülüyor.

Ankara'da tren garının bulunduğu bölgede meydana gelen patlamanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

95 ÖLÜ

Sağlık Bakanı yaptığı saldırı ile ilgili yapılan açıklamada; 86 kişinin hayatını kaybettiği, 186 kişinin de yaralandığı bildirdi. Daha sonra Başbakanlık Koordinasyon Merkezi ölü sayısının 95 olduğunu açıkladı.

CANLI BOMBA ŞÜPHESİ

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, patlamanın canlı bomba saldırısı olacabileceği de söyleniyor.

MİTİNG İPTAL EDİLDİ

Miting komitesi, mitingin iptal olduğunu ve herkesin kendi güvenliğini alarak memleketlerine dönmesini istediklerini açıkladı.

İlgili Haberler
Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (49)

HAKANMobil-ANDROID:

Hdp ye oy veren herkes bu suça ortaktır!

53
11
yanıtYanıtla
diyarbakırlı kürt:

ne güzel senaryoo önce kendi kürdünü bombalat sonra çık akp yaptı de. . bu oyunları siz bilmezdiniz. . akıl hocanız acaba avrupa olmasın?

45
11
yanıtYanıtla
akp istifa:

akp istifaya cumhurbaşkanı istifaya derhal yeter insanlarımızı öldürttünüz yapıştınız koltuğa.

11
41
yanıtYanıtla
Hakiki:

Siz yaptınız sırf bunu demek için

yanıt2
yanıt0
HAKSIZMIYIM:

ALLAH BELANIZI VERSIN İŞİD ZIHNIYETI BU SADECE HDP MİTİNG YAPMASIN DIYE YAPTILAR KESIN ÖLÜMÜNE HDP ÖLÜMÜNE HDP VE HDP KAZANACAK

4
37
yanıtYanıtla
Vatan sever:

Ol o zaman mal.

yanıt1
yanıt0
BİJİ SEROK TAYYİP ERDOĞAN:

HER SEÇİM ÖNCESİ YAPILAN OY TOPLAMA TAKTİĞİ. DAHA ÖNCE DİYARBAKIR VE SURUÇTA DA AYNI ŞEKİL. . . HER ŞEY OY İÇİN HDP KENDİ HALKINI KIYMAYA BAŞLADI

30
11
yanıtYanıtla
İsmini vermek istemeyen seyirciMobil-IOS:

Hdp nin planı. Daha once de yaptılar yine yapıyorlar.

36
4
yanıtYanıtla
katil erdoğanMobil-ANDROID:

gozünü kırpmadan 86 kişinin canına kıydı

4
35
yanıtYanıtla
akpMobil-ANDROID:

AKP nin elinde şehitlerimizin kanı var... Halkı yolsuzluklarını kapatmak için "Paralel Devlet" ve " Çözüm Süreci" gibi masallarla uyutup sahte din tacirliği yapıp , askerimizi polisimizi zindanlara atarken, PKK'nın şehirlere kök salmasına göz yumdular...Artık uyumak yok ama... AKP Turkiye Cumhuriyetine yaptıkları için hesap ödeyecek...

17
22
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title